Anasayfa /  Güncel

SGK KPSS şartsız memur alımı ne zaman şartları neler?

Sosyal Güvenlik Kurumu KPSS şartı aramadan farklı pozisyonlarda ve bölgelerde memur alımı yapacağını açıkladı ve Başvuru şartları ve başvuru bilgileri duyuruldu. İşte detaylar.

Abone ol
Abone ol 24 Mart 2019 15:39

Sosyal Güvenlik Kurumu KPSS şartı aramadan farklı pozisyonlarda ve bölgelerde memur alımı yapacağını açıkladı ve Başvuru şartları ve başvuru bilgileri duyuruldu. İşte detaylar.

Sosyal Güvenlik Kurumu memur personel alımı gerçekleştiriyor. Son günlerde yayımlanmış olan duyurulara göre Sosyal Güvenlik Kurumu bünyesindeki eksikliği karşılamak için 55 kişilik boş kadro ile memur alacak. Bu yönde ilan yayımlandı dı ve başvuru detaylarıda ortaya çıktı.

Sosyal Güvenlik Kurumu Streteji geliştirme Başkanlığı Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Daire Başkanlığı bünyesindeki eksikliği tamamlamak için Türkiye Cumhuriyeti ve Avrupa Birliği (AB) tarafından ortaklaşa finanse edilen “Kurumsal Çocuk Bakım Hizmetleri Yoluyla Kayıtlı Kadın İstihdamının Desteklenmesi Projesi” Destek Ekibinde görevlendirilmek üzere proje süresince tam zamanlı sözleşmeli personel istihdam Sağlayacaktır.

KADRO DAĞILIMI NEDİR?

SGK Ankara İlinde Proje Destek Ekibi Lideri 1, 1 Proje Destek Ekibi Lider Yardımcısı, 1 İhale ve Satın Alma Uzmanı (Merkez Destek Ekibi), 1 İnsan Kaynakları Uzmanı (Merkez Destek Ekibi), 1 İletişim ve Görünürlük Uzmanı (Merkez Destek Ekibi), 1 Kıdemli Muhasebeci (Merkez Destek Ekibi), 1 Muhasebeci Asistanı (Merkez Destek Ekibi), 1 Merkez Proje Asistanı (Merkez Destek Ekibi) alacak.

Yerel Destek Ekibi Lideri 8 pozisyonunda ise, İstanbul (2 kişi) Ankara (1 kişi) Antalya (1 kişi) Bursa (1 kişi) İzmir (1 kişi) Elazığ (1 kişi) Malatya (1 kişi) olmak üzere 8 memur alımı yapılacak.

Yerel Proje Asistanı pozisyonunda İstanbul (8 kişi) Ankara (3 kişi) Antalya (3 kişi) Bursa (3 kişi) İzmir (3 kişi) Elazığ (2 kişi) Malatya (2 kişi) olmak üzere toplamda 24 memur personel alınacak.

İdari İşler Uzmanı (Yerel Destek Ekibi) pozisyonunda ise İstanbul (2 kişi) Ankara (1 kişi) Antalya (1 kişi) Bursa (1 kişi) İzmir (1 kişi) Elazığ (1 kişi) Malatya (1 kişi) olmak üzere 8 kişi alınacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Sosyal Güvenlik Kurumu bünyesindeki memur eksikliğini karşılamak üzere yukarıdaki pozisyonlarda alım yapacak olup adaylardna bu yönde, İlanın tam metninde belirtilen pozisyonuna göre başvuru şartlarını taşımak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgiisi bulunmamak, Yurt içi/yurt dışı seyahat engeli bulunmamak gibi nitelikler aranacak.

BAŞVURULAR:

İlgili ilana başvuru yapacak adaylar başvurularına geçtiğimiz günlerde ilanın yayımlanması ile birlikte başladılar ve adaylar başvurularını en geç 05 Nisans 2019 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gereklidir.Sosyal Güvenlik Kurumu internet adresinden www.sgk.gov.tr temin edilecek başvuru formu ile özgeçmiş ve aşağıda sayılan belgeler, elden veya posta yoluyla “Sosyal Güvenlik Kurumu B Blok Kurum Gelen Evrak Servisi (Z-28) Ziyabey Cad., No:6, Çankaya, 06520, Ankara” andresine teslim edilecek.

KAMUYA 44 BİN MEMUR PERSONEL AINIYOR!

kamu kurumları memur ve personel alım ilanlarını yayımladılar ve farklı kadro ve niteliklerde olmak üzere kamuya toplamda 44 bin lkişilik boş kadro ile memur, personel, işçi, askeri personel ve kamu personeli alımı yapılacak. İlgili ilanlara ulaşmak için İlanlar Yayımlandı! Kamuya 44 Bin Memur, Kamu Personeli, İşçi ve Askeri Alınıyor- İşte şartlar adlı haberimizi inceleyerek ilanlara ulaşabilirsiniz.


Yorumlar