Anasayfa /  Güncel

Reyting sonuçları! Dün akşam Karamollaoğlu'nun katıldığı canlı yayın Erdoğan'ın katıldığı canlı yayını geçti

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimleri kararının ardından dün akşam Saadet Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Temel Karamollaoğlu FOX TV'nin Liderler FOX'ta özel yayınına konuk oldu. Erdoğan'ın da TRT'nin Cumhurbaşkanı Özel yayınına katıldığı programların reyting ölçümleri belli oldu. Ölçümlere göre Karamollaoğlu'nun katıldığı program en çok izlenilenler arasında yer aldı.

Abone ol
Abone ol 24 Mayıs 2018 15:39

Saadet Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Temel Karamollaoğlu dün akşam FOX TV'nin Liderler FOX'ta özel canlı yayınına konuk oldu. Aynı saatlerde de Erdoğan'ın TRT'de katıldığı Cumhurbaşkanı Özel yayınının reyting ölçümleri belli oldu. Ölçümlere göre Karamollaoğlu'nun katıldığı program en çok izlenilenler arasında önde olurken Erdoğan'ın geride kaldı. 

KARAMOLLAOĞLU YAYINI ÖNE GEÇTİ

Reyting sonuçlarına göre, ilk 100 program listesinde Liderler FOX'ta programı reytinglerde TRT'nin Cumhurbaşkanı Özel yayınını geçti. Cumhurbaşkanı adayı Temel Karamollaoğlu'nun FOX TV'de katıldığı Liderler FOX'ta programı Total'de yedinci, AB grubunda dördüncü, ABC grubunda ise beşinci sırada yer aldı. 

ERDOĞAN BEŞİNCİ SIRADA YER ALDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın TRT Cumhurbaşkanı Özel programı ise Total'de sekizinci, AB grubunda beşinci, ABC grubunda ise altıncı sırada yer aldı.


Yorumlar