Anasayfa /  Güncel

Onur Büyüktopçu'ya cinsel içerikli video şantajı! izle

Yemekteyiz sunucusu Onur Büyüktopçu, kendisine ait cinsel içerikli video ve fotoğrafların basına verileceği tehdidiyle büyük bir şok yaşadı. Büyüktopçu'nun tam 50 bin TL'si gitti.

Abone ol
Abone ol 17 Mart 2019 14:34

Yemekteyiz sunucusu Onur Büyüktopçu, kendisine ait cinsel içerikli video ve fotoğrafların basına verileceği tehdidiyle büyük bir şok yaşadı. Büyüktopçu'nun tam 50 bin TL'si gitti.



 

Tv8 ekranlarının sevilen yarışması Yemekteyiz'in sunuculuğunu yapan Onur Büyüktopçu, şantaja uğradı. Ünlü isimden kendisine ait cinsel içerikli video ve fotoğrafların basına verileceği iddia edilerek 50 bin TL istendi. 





Onur Büyüktopçu'ya cinsel içerikli video şantajı! En yakından darbe yedi - Sayfa 2

Gelen tehdit üzerine büyük bir şok yaşayan Büyüktopçu, hemen şantajcının banka hesabına 50 bin lira yatırdı. Ardından konuyu araştıran ünlü oyuncu, mesajı gönderen kişinin arkadaşı olduğunu öğrendi. Büyüktopçu, şantajın devam etmesi üzerine ise savcılığa başvurdu.





Onur Büyüktopçu'ya cinsel içerikli video şantajı! En yakından darbe yedi - Sayfa 3

Taciz Edildiğini İtiraf Etmişti: Onur Büyüktopçu geçtiğimiz günlerde de bir kadının tacizine uğradığını dile getirmişti.  3 yıl önce bir tatil mekanında üstü çıplak olarak güneşlenirken tacize uğradığını söyleyen Büyüktopçu, o anları şöyle anlatmıştı; 





Onur Büyüktopçu'ya cinsel içerikli video şantajı! En yakından darbe yedi - Sayfa 4

- Üstüm çıplak altımda şort var. Güneşlenmişim. Bir tane biri geldi. Ben herhalde arkadaşım şaka yapacak sandım. Bir tane hanımefendi diyeceğim ama hanımefendi de değil. Oramı buramı mıncıklıyor. Kalktım hemen gözüm kapalı. 'Ayy koriş' dedi 'ben seni çok seviyorum'. Dedim hanımefendi ne yapılorsunuz.







Onur Büyüktopçu'ya cinsel içerikli video şantajı! En yakından darbe yedi - Sayfa 5

-Ben orda güneşlenen bir insanım. Bu bir tacizdir. yapamazsınız öyle bir şey. Beni ekranda çok sempatik bulabilirsiniz. Ama böyle bir hakkı yok. Benim vücuduma dokunma hakkınız yok. Hiç kimsenin yok. Ben çok sinirlendim.





Onur Büyüktopçu'ya cinsel içerikli video şantajı! En yakından darbe yedi - Sayfa 6

-Oradaki görevliye seslendim. Dedim ki şu hanıfendiyi alın burdan. Mahkemeye versem tacizden kazanırım. Bir de bu ünlü işte burnu havada diyorlar. Ben bir hanımefendiye yapsam orasını burasını mıncıklasam döverler beni.





Onur Büyüktopçu'ya cinsel içerikli video şantajı! En yakından darbe yedi - Sayfa 7

ONUR BÜYÜKTOPÇU KİMDİR?: Onur Büyüktopçu 24 Nisan 1982’de İstanbul’da doğdu. Türk oyuncu, cast direktörü ve menajerlik yapmıştır. Kiralık Aşk, Memleket Hikayeleri ve Hürmüz Gelin gibi yapımlarda rol aldı.

Onur Büyüktopçu'ya cinsel içerikli video şantajı! En yakından darbe yedi - Sayfa 8

Onur Büyüktopçu, 24 Nisan 1982’de İstanbul’da doğdu. Babası Çankırılı, annesi göçmendir. On sekiz yaşına kadar İzmir’de yaşadı ve öğrenimini burada tamamladı. 


Yorumlar