Anasayfa /  Güncel

Mehmet Ali Şahin evleniyor! Hem de bakın kiminle

TBMM eski Başkanı, Adalet ve Devlet eski Bakanı, AK Parti Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin ikinci kez evleniyor. 67 yaşında olan Mehmet Ali Şahin'in müstakbel eş adayı ise 39 yaşında.

Abone ol
Abone ol 12 Ekim 2017 21:29

Mehmet Ali Şahin 3 yıl önce eşi Saniye Şahin'i kaybetmişti. Saniye Şahin hayata veda ettiğinde 61 yaşındaydı. Mehmet Ali Şahin 3 yıllık bekar hayatının ardından yeniden evlenmeye karar verdi. Yeni eş adayı ise AK Parti camiasının tanıdığı bir isim oldu.

Dört çocuk babası 67 yaşındaki Mehmet Ali Şahin'ın yeniden evleneceği kişi AK Parti Genel Merkezi'nde sekreter olarak görev yapıyor. Şahin'in eş adayının ismi Zuhal Fırat. 39 yaşındaki Zuhal Fırat ile Mehmet Ali Şahin önceki gün aile arasında bir törenle nişanlandı.

 Mehmet Ali Şahin evleniyor! Hem de bakın kiminle

Mehmet Ali Şahin, Siyasi İşler Başkanı olarak Genel Merkez'de Genel Başkan Yardımcısı olarak görev yaptığı dönemde Zuhal Fırat da sekreteri olarak çalıştı. Mehmet Ali Şahin görevden ayrılınca bir dönem Hayati Yazıcı'yla çalışan Zuhal Fırat, daha sonra da partinin Medya Tanıtım Başkanlığı'nda görev yaptı. Zuhal Fırat, partiden ayrıldı, tüm sosyal medya hesaplarını da kapattı.

Mehmet Ali Şahin yarın Ankara’da bir otelin salonunda düzenlenecek nikah töreniyle ikinci kez dünyaevine girecek.

Zuhal Fırat ile Mehmet Ali Şahin önceki gün aile arasında bir törenle nişanlandı. Şahin'in nişan yüzükleri böyle takıldı.

 Mehmet Ali Şahin evleniyor! Hem de bakın kiminle


Yorumlar