Anasayfa /  Güncel

Mehmet Ali Erbil öldü ! Vastiyeti hazırlandı iddiası ! Mehmet Ali Erbil kaç yaşında?

Mehmet Ali Erbil öldü ! Vastiyeti hazırlandı iddiası ! Mehmet Ali Erbil kaç yaşında? Uzun süredir yoğun bakımda olan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in, vasiyetini hazırladığı öğrenildi.

Abone ol
Abone ol 13 Ocak 2019 14:41

Mehmet Ali Erbil öldü ! Vastiyeti hazırlandı iddiası ! Mehmet Ali Erbil kaç yaşında? Uzun süredir yoğun bakımda olan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in, vasiyetini hazırladığı öğrenildi.

 

Yılbaşından önce yoğun bakımdan çıkarılan ancak rahatsızlığının yeniden baş göstermesi sebebiyle geçtiğimiz günlerde yeniden yoğun bakıma alınan Mehmet Ali Erbil'in avukatı aracılığı ile vasiyetini hazırladığı öğrenildi. Ünlü şovmen vasiyetini, rahatsızlığından bir ay önce hazırladığı iddia edildi.

Sık sık kızlarının ve doktor kardeşinin paylaşımlarıyla son durumu hakkında bilgi edindiğimiz Mehmet Ali Erbil hakkında yeni bir gelişme daha ortaya çıktı. Erbil'in, sömestr tatilinde kızlarıyla birlikte Bulgaristan'a gideceği öğrenildi.

ESKİ EŞİ KONUŞTU: Evinin banyosunda düşerek kaburga kemiklerini kırması sonrasında diğer hastalıkları da nükseden şovmenin eski eşi ünlü oyuncu Nergis Kumbasar ise, Erbil hakkında şöyle konuştu:



mall.jpg

“Mehmet Ali’nin durumu her geçen gün iyiye gidiyor. Allah kısmet ederse yakın süre içinde düzeleceğine inanıyorum”

KARDEŞİ AÇIKLAMIŞTI: Yeşim Erbil, son açıklamasında yeniden yoğun bakıma alınan kardeşi için şu ifadeleri kullanmıştı: Abim solunum cihazından ayrılmıştı ve "ara yoğun bakım" denilen odaya alınmıştı. Tabi tedavisi devam ediyordu.

"1 Ocak 2019 akşamı nefes almada sorun yaşadığı için yeniden yoğun bakıma alındı ve tedbir amaçlı solunum cihazına bağlandı."

"Bilinci açık, neler olduğunu biliyor. Bu olumsuzluk daha önce yaşananlar gibi değil, umuyorum ki daha kısa sürede solunum cihazından ayrılacak."

"Bu tarz gelişmeleri anlık haber vermememizin nedeni bu olumsuzluğun hemen düzelebilecek olması beklentisi. Haberler yayılınca sizlere doğru bilgileri aktarmak istedik.. Dualarımız abim ile. Hepinize teşekkürler."


Yorumlar