Anasayfa /  Güncel

MasterChef Murat Özdemir gözaltına alındı

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef yarışmasıyla adını duyuran Murat Özdemir, papağana işkence ettiği videonun ortaya çıkmasının ardından gözaltına alındı.

Abone ol
Abone ol 17 Aralık 2018 23:48

Paylaştığı papağana işkence videosu ile infial yaratan Murat Özdemir Ortaköy'deki evinde gözaltına alındı.

KIZINI DA DÖVMÜŞ

Ortaköy polis karakoluna götürülen Özdemir'e mahalleli de tepki gösterdi. Özdemir'e yöneltilen suçlamalar arasında kızını dövmek de yer aldı. İstanbul Barosu hayvan hakları biriminden avukatların da olay yerine geldiği kaydedildi. Polisin papağanı da aldığı öğrenildi





BAKAN PAKDEMİRLİ SESSİZ KALMADI

Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli, MasterChef Murat'ın kan donduran eziyet videosuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaparak, "Toplumda infial uyandıran ve vicdanlarımızı derinden sarsan videoyu üzüntüyle izledim.İlgili şahıs hakkında Bakanlık olarak suç duyurusunda bulunulması için talimat verdim. Ayrıca şiddet gören papağanın güvenli bir ortama alınması için de Bakanlık olarak girişimlere başladık." dedi.

NE OLMUŞTU?

MasterChef programındaki performansıyla adını duyuran Murat Özdemir, sosyal medya hesabından papağanına eziyet ettiği görüntülerle infial yaratmıştı. Sosyal medya kullanıcıları Murat'a çok sert tepki göstermişti.


Yorumlar