Anasayfa /  Güncel

Marmaris'i karıştıran suç makinesi sapık tutuklandı!

MUĞLA Marmaris'te, kendisi gibi İngiliz vatandaşı olan E.L.H. (35) adlı kadına cinsel saldırıda bulunup, darp etmekle suçlanan, Declan Tyrone Marshal (27), çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Marshal'ın İngiltere'de karıştığı uyuşturucu satmak ve darp gibi çok sayıda suçtan sabıkalı olduğu öğrenildi.

Abone ol
Abone ol 12 Eylül 2018 18:28

MUĞLA'nın Marmaris ilçesinde, kendisi gibi İngiliz vatandaşı olan E.L.H. (35) adlı kadına cinsel saldırıda bulunup, darbetmekle suçlanan, polis tarafından kaldığı otelde yakalanarak gözaltına alınan Declan Tyrone Marshal (27), çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Ailesini görmek için bir hafta izinli çıkmasına rağmen Marmaris'e tatile geldiği öğrenilen Marshal'ın İngiltere'de karıştığı uyuşturucu satmak ve darp gibi çok sayıda suçtan sabıkalı olduğu öğrenildi.

Finans uzmanı E.L.H., 3 Eylül'de, tatil için kendisi gibi İngiliz vatandaşı olan arkadaşı Lauren Jane Russel'in (31) İçmeler Mahallesi'ndeki evine geldi. İki kadın arkadaş, pazartesi günü, Yat Limanı'nda bulunan Barlar Sokağı'ndaki bir diskoya gitti. Eğlenen iki arkadaş burada, İngiliz vatandaşı Declan Tyrone Marshal ile tanıştı. Gecenin sonunda üçlü, taksi ile Russel'in evine geçti. İddiaya göre, cebinde yeterli parası olmadığını ve o saatte dolmuş bulunmadığı için evine dönmesinin zor olduğunu belirten Marshal da iki İngiliz kadınla kalıp, salondaki kanepeye uzandı.

Sabah E.L.H.'nin odasından gelen sesler üzerine merak eden Russel, yanına gittiğinde arkadaşını yerde darp edilmiş olarak baygın halde bulup, ambulans çağırdı. Sağlık ekibinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından özel bir hastaneye kaldırılan E.L.H., tedaviye alındı. Elmacık kemiğinde kırık ve vücudunun çeşitli yerlerinde darp izleri bulunan E.L.H., buradaki ilk tedavisinin ardından Muğla'daki, plastik cerrahi servisi bulunan başka bir hastaneye sevk edildi.

E.L.H., ilk tedavisinin ardından polise verdiği ifadesinde, gittikleri diskoda tanıştıkları ve gecenin sonunda kendileri ile birlikte gelen Marshal'ın odalarına çekilmelerinden bir süre sonra yanına geldiğini belirtip, "Yatağa yanıma uzanıp, beni elle taciz etti. Bu sırada uyanmam üzerine, ilişki teklifinde bulundu. Erkek arkadaşım olduğunu söyleyip, teklifini geri çevirdim, odamdan uzaklaştırmak istedim. Öfkelenip yüzüme yumruk attı, diz kapağı ile defalarca vurup, kaçtı. Bayılmışım" diyerek, şikayetçi oldu.

Şüphelinin yakalanması için harekete geçen polis, olayın meydana geldiği evin çevresindeki güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı. Görüntülerden, Declan Tyrone Marshal'ın eşkaline ulaşıldı. Eşkalden yola çıkan polis, bu defa MOBESE ve ilçedeki diğer bazı güvenlik kameralarının görüntülerini inceleyerek, şüphelinin kaldığı oteli tespit etti.

Otele operasyon düzenleyen polis, Declan Tyrone Marshal'ı yakalandı. Polisteki sorgusunda, hakkındaki suçlamaları kabul etmeyen Marshal, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece, 'cinsel saldırı' ve 'kasten yaralama' suçlarından tutuklandı.

CEZAEVİNDEN İZİNLİ ÇIKIP MARMARİS'E TATİLE GELMİŞ

Declan Tyrone Marshal'ın, ülkesinde uyuşturucu madde satmak suçundan yattığı cezaevinden izinli olarak çıktığı belirlendi. Ailesini görmek için bir hafta izinli çıkmasına rağmen Marmaris'e tatile geldiği öğrenilen Marshal'ın İngiltere'de karıştığı uyuşturucu satmak ve darp gibi çok sayıda suçtan sabıkalı olduğu öğrenildi.

Declan Tyrone Marshal'ın tutuklanıp Muğla E Tipi Cezaevi'ne gönderildiğini öğrenen, birlikte tatile geldiği kadın arkadaşı da Dalaman Havalimanı'ndan uçakla ülkesine döndü. Kadın arkadaşının Marshal'ın ülkesinde yattığı cezaevinden izinli çıktığından da haberi olmadığı öğrenildi. Marshal'ın ülkesinde emlakçılık yaptığı ama bir süre önce iflas ettiği belirtildi.

Öte yandan cinsel saldıraya uğrayan E.L.H.'nin psikolojik kontrollerinin ardından 17 Eylül Pazartesi günü tedavisine orada devam edilmek üzere, ülkesine gönderileceği bildirildi.


Yorumlar