Anasayfa /  Güncel

"Katliam yapmak lazım, memleket huzura ersin!"

Geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından Amedspor tarafından kendisine gönderilen bir hediyeyi terör örgütü bayrağında kullanılan yeşil, sarı ve kırmızı renkteki kalplerle paylaşan ve gelen tepkilerin ardından paylaşımını kaldıran rapçi Ezhel, bugün gelen tepkilere cevap verdi.

Abone ol
Abone ol 12 Şubat 2019 19:16

Uyuşturucu madde kullandığının tespit edildiği gerekçesiyle 10 yıla kadar hapis istemiyle yargılanan ünlü rapçi Ezhel, Amedspor tarafından kendisine gönderilen bir hediyeyi sosyal medya hesabından paylaşınca tepkilerin hedefi olmuştu.

Daha sonra paylaşımını kaldıran Ezhel, gönderisinin ekran görüntüsünü alan ve kendi sayfasında paylaşan sosyal medya hesabını görünce deliye döndü.





"Katliam yapmak lazım, memleket huzura ersin!" - Sayfa 2

Kendisine gelen tepkilere ağıza alınmayacak küfürler savuran Ezhel, "Sahte hümanist renklerin kardeşliği naralarınız batsın" yorumuna "Ne hümanizmi lan sizin gibi insanlar varken ne hümanizmi. Hepinizi öldürmek lazım. Türküyle, Kürdüyle ne kadar ırkçı ya...k varsa itinayla katliam yapmak lazım. Memleket huzura ersin." şeklinde cevap verdi.

"Katliam yapmak lazım, memleket huzura ersin!" - Sayfa 3

Hızını alamayan Ezhel, gönderisinin paylaşıldığı sayfaya ve yorum yazan kullanıcılara küfürlerini ardı arkasına sıraladı.

"Katliam yapmak lazım, memleket huzura ersin!" - Sayfa 4


Yorumlar