Anasayfa /  Güncel

Kadıköy'de beton mikseri aracın üstüne uçtu

İstanbul'da akıllara durgunluk veren bir kaza yaşandı. Kadıköy'de köprüdeki bariyerleri aşan beton mikseri, aşağıdan geçen aracın üzerine uçtu.

Abone ol
Abone ol 18 Ağustos 2017 21:01

Göztepe'de Sanayi köprüsü üzerindeki bariyerleri aşan bir beton mikseri, Şair Arşi Caddesi üzerindeki seyir halindeki aracın üstüne uçtu. Araç içinde bulunan 5 kişiden 3'ü çevredeki vatandaşlar tarafından dışarı çıkartılırken, araçta sıkışan 2 kişiyi çıkartmak için olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi.

Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri araç içinden 1 kişiyi çıkardı. Çıkarılan bu kişinin hayatını kaybettiği belirlendi. Araç içinde sıkışan bir yaralının ise çıkartılması için çalışmalar devam ediyor. Öte yandan Beton mikserinin şoförünün ise hafif şekilde yaralandığı öğrenildi. Beton mikserinin şoförü ise kazadan yaralı olarak kurtuldu.

Kaza nedeniy Anadolu yakasında özellikle  Kadıköy bölgesinde trafik durma noktasına geldi. Göztepe - Libadiye arasında tüm şeritler ulaşıma kapatıldı.  İstanbul Büyük Şehir Belediyesi'nin tarfik yoğunluğu haritasında,  İstanbul genelinde kaza sonrası trafik yoğunluğu yüzde 45'i gösterdi. Özellikle Anadolu yakasında hartita adeta kırmızıya boyandı.


Yorumlar