Anasayfa /  Güncel

İzmir'de lüks sitede kaçak içki imalathanesi!

İZMİR'in Karşıyaka ilçesinde içki imalathanesine dönüştürülen yüksek güvenlikli sitedeki dairede, bir miktarı piyasaya sürülmek üzere şişelenmiş yaklaşık 1 ton sahte içki ele geçirildi.

Abone ol
Abone ol 30 Mayıs 2019 18:59

İZMİR’in Karşıyaka ilçesinde lüks bir siteye düzenlenen operasyonda yaklaşık bir ton içki ele geçirildi.

İzmir'de lüks siteyi içki imalathanesine çevirmişler - Sayfa 2

İzmir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Örnekköy Mahallesinde bulunan lüks bir sitede sahte içki üretildiğini tespit etti. Belirlenen adrese yapılan operasyonda ekipler lüks dairenin içinde alkol imalathanesiyle karşılaştı. Yapılan aramalarda dağıtılmak üzere kolilenmiş sahte içkiler de ele geçirildi.

İzmir'de lüks siteyi içki imalathanesine çevirmişler - Sayfa 3

Buca’da bulunan bir adresin depo olarak kullandığı bilgisine ulaşan ekipler, burada yaptıkları aramalarda ise şişelenmiş yaklaşık 1 ton alkol ele geçirdi.

İzmir'de lüks siteyi içki imalathanesine çevirmişler - Sayfa 4

Adreslerde bulunan alkollere ve kullanılan malzemelere el konulurken, S.Ü. ve Ç.G. isimli iki şahıs gözaltına alındı.

İzmir'de lüks siteyi içki imalathanesine çevirmişler - Sayfa 5

500 bin TL’lik tesis kurulmuş

Operasyonda gözaltına alınan S.Ü.’nün 3 bin liraya kiraladığı eve yaklaşık 500 bin TL değerinde üretim tesisi kurduğu belirlendi.

İzmir'de lüks siteyi içki imalathanesine çevirmişler - Sayfa 6

İddiaya göre üretilen alkolleri site otoparkına indiren şahıs, araca yüklediği alkolleri çikolata kolileriyle kamufle etti. Aracın önüne ve camlarına çikolata firmasına ait kartlar bırakarak dikkat çekmemeye çalışan S.Ü.’nün sahte alkolleri Ramazan Bayramından önce piyasaya sürmeyi planladığı belirtildi.


Yorumlar