Anasayfa /  Güncel

İstanbul'da saldırı hazırlığındaki teröriste operasyon

İstanbul TEM Polisi güvenlik güçlerine karşı eylem arayışında olduğu iddia edilen terör örgütü üyesi Serdar V.’yi yakalamak için operasyon düzenledi.

Abone ol
Abone ol 10 Mayıs 2017 23:10

Şüpheli Kadıköy’de saklandığı adreste gözaltına alınırken, aramalarda ise 1 Fabrigote marka tabanca, keman kutusuna zulalanmış 1 Kaleşnikof (AK- 47) tipi uzun namlulu silah, ve bu silahlara ait 60 mermi ele geçirildi.

Kadıköy'de düzenlenen operasyonda, polis ve askere yönelik saldırı hazırlığında olan terör örgütü DKP/BÖG (Devrimci Komünistler Partisi/Birleşik Özgürlük Güçleri) üyesi Serdar V. gözaltına alındı. Zanlının evinde yapılan aramalarda 1 adet ruhsatsız tabanca ve 1 adet kaleşnikof silah ele geçirildi.

İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, DKP/Birleşik Özgürlük Güçleri'nin, kurucu sözde başkomutanları olan "Mehmet" kod adlı Ulaş Bayraktaroğlu'nun Rakka operasyonları sırasında mayına basarak hayatını kaybetmesi üzerine intikam eylemi hazırlığında olduğunu belirledi.

KADIKÖY'DE OPERASYON DÜZENLENDİ

Asker ve polise yönelik intikam saldırısı hazırlığında olduğu belirlenen DKP/BÖG üyesi Serdar V.'nin Kadıköy, Osmanağa Mahallesi'nde bulunan işyerine operasyon düzenlendi.

Serdar V. gözaltına alınırken işyerinde yapılan aramalarda ise 1 Fabrigote marka tabanca, keman kutusuna zulalanmış 1 Kaleşnikof (AK- 47) tipi uzun namlulu silah, ve bu silahlara ait 60 mermi ele geçirildi.

İstanbul'u kana bulayacaktı; Kadıköy'de yakalandı!

ULAŞ BAYRAKTAROĞLU KİMDİR?

Ulaş Bayraktaroğlu, TKKKÖ (Türkiye Kuzey Kürdistan Kurtuluş Örgütü) terör örgütü açık yapılanması SDP (Sosyalist Demokrasi Partisi) içerisinde MYK üyesi olarak görev yaptı.

Mehmet kod adlı Bayraktaroğlu, daha sonra yasa dışı yollardan Suriye'ye geçerek, DKP/ BÖG terör örgütünün kurucu lideri ve sözde başkomutanı oldu. Ulaş Bayraktaroğlu 9 Mayıs 2017 tarihinde Suriye'de Rakka operasyonları sırasında mayına basarak öldü.




Yorumlar