Anasayfa /  Güncel

İstanbul Büyükşehir Belediyesinde flash atama!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) yeni hukuk müşaviri Eren Sönmez oldu. İBB eski hukuk müşaviri Ali Karaaslan, Genel Sekreter Hayri Baraçlı ile birlikte istifa etmişti.

Abone ol
Abone ol 03 Temmuz 2019 14:05

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) yeni hukuk müşaviri Eren Sönmez oldu. İBB eski hukuk müşaviri Ali Karaaslan, Genel Sekreter Hayri Baraçlı ile birlikte istifa etmişti.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde istifaların ardıdan atamalar devam ediyor. İBB Genel Sekreteri Hayri Baraçlı ile birlikte istifa eden isimlerin yerine yenileri geliyor. Bugün, İBB Hukuk Müşavirliği'nden istifa eden Ali Karaaslan'ın yerine Eren Sönmez atandı. Sönmez son olarak Maltepe Belediyesi'nde Hukuk İşleri Müdürü olarak görev yapıyordu.

İmamoğlu, 31 Mart seçimini kazandıktan sonra Yazı İşleri ve Kararlar Daire Başkanı olarak atadığı ancak görevine başlayamayan Nurten Uğursoy'u da tekrar aynı göreve getirdi. Eski hukuk müşaviri Ali Karaaslan, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu göreve geldiği gün İBB genel sekreteri ve 7 yardımcısı ile birlikte görevi bıraktığını açıklamıştı.

İmamoğlu'nun göreve başlaması ile birlikte İBB Genel Sekreteri Hayri Baraçlı, genel sekreter yardımcıları Muzaffer Hacımustafaoğlu, Mevlüt Bulut, Süleyman Karalı, Nihat Macit, Çağatay Kalkancı, Eyyüp Karahan, Adil Karaismailoğlu ve Hukuk Müşaviri Ali Karaaslan, Metro İstanbul A.Ş Genel Müdürü Kasım Kutlu, “Ekrem İmamoğlu'nu belediye başkanı olarak kabul etmiyorum” diyen İSPARK Marina Bakım ve Onarım Şefi Hüseyin Hacıoğlu görevlerinden ayrılmıştı.

İBB Genel Sekreterliği'ne vekaleten Beylikdüzü Belediye Başkan yardımcısı Mehmet Çakılcıoğlu atamıştı.

Başkan danışmanı olarak atanan eski TÜPRAŞ Genel Müdürü olan Yavuz Erkut'un işlemlerin tamamlanmasının ardından asaleten İBB Genel Sekreteri olarak atanacağı açıklanmıştı.


Etiketler eren sönmez
Yorumlar