Anasayfa /  Güncel

İŞKUR işçi alımı son dakika ! 53 bin işçi alınacak ! İŞKUR haberleri 2018

İŞKUR işçi alımı son dakika ! 53 bin işçi alınacak ! İŞKUR haberleri 2018. Milyonlarca işsizin iş umudu olan İŞKUR, yayınladığı ilanda 53 bin memur alınacağını duyurdu. Peki hangi mesleklerde alım yapılacak ve kontenjanlar ne kadar? İşte İŞKUR memur alımı detayları

Abone ol
Abone ol 18 Kasım 2018 14:59

İŞKUR, yayınladığı ilanda 53 bin memur alınacağını duyurdu. İşte İŞKUR memur alımı detayları Peki hangi mesleklerde alım yapılacak ve kontenjanlar ne kadar?

İŞKUR çeşitli istihdam programları, teşvikler, girişimcilere iş kurma desteği gibi sayısız konuda çalışmalar yürütüyor. Yürütülen bu çalışmalar dahilinde de hem özel sektöre hem de kamuya çok sayıda memur personel alınmasına katkı sağlıyor. İlanların yayımlanması, başvuru süreçlerinin organize edilmesi ve kurumlara iletilmesi noktasında oldukça önemli ve hızlı projelerle istihdam hedefinin yakalanmasına çabalıyor.

Hemen hemen her gün resmi web adresi üzerinde yeni ilanların yayımlandığını görmek mümkün olan kurumun, şuan itibariyle 53 bin kişi için yayımlanmış memur personel alım ilanı da bulunuyor. Yayımlanan ilanlara yönelik detaylara, başvuru bağlantılarına, adaylarda aranan şartlara ve diğer noktalara haberimizden değineceğiz. İlgili başvuru bağlantılarını takip eden adaylar İŞKUR resmi web adresi üzerinden başvurularını yapabilirler.

Kadrolar ve şartlar 

Alım yapılacak kadrolardan bazıları; Ön muhasebeci, temizlik görevlisi, büro memuru, güvenlik görevlisi, muhasebeci, teknisyen, tekniker, şoför, aşçı, kat hizmetleri görevlisi, oyun ablası, çocuk bakım uzmanı, kaynakçı, pazarlamacı, halkla ilişkiler görevlisi, satış danışmanı, ütücü, bant şefi, kasiyer, kurye, işletme müdürü, operatör, garson, bekçi, mühendis, elektrikçi, sevkiyat sorumlusu, sosyal medya uzmanı, grafiker, oto yıkama elemanı gibi çok sayıda kadrodan oluşmaktadır. Yayımlanan ilanlara başvuruda bulunacak olan adayların iskur.gov.tr adresi üzerinden açık iş ilanları kısmından başvurularını yapmaları mümkündür. İlgili ilanlarda adaylarda aranan şartlara ve teknik niteliklere dikkat edilmesi gerekmektedir. İlan şartlarına uygun olunmaması halinde adaylık işlemleri başlatılamamaktadır. Sonradan uygun olmadığı anlaşılan adayların kazanılmış hakları iptal edilecektir.

İlanlara ulaşmak için: Tıklayınız.


Yorumlar