Anasayfa /  Güncel

İŞKUR iş ilanları - İŞKUR memur alımı başvurusu

İŞKUR iş ilanları - İŞKUR memur alımı başvurusu bu sayfada. Birçok kişi, memur alımları için İŞKUR sayfasını sık sık ziyaret ediyor. İŞKUR memur alımı 2019 ve memur alımı şartları nelerdir? İşte detaylar...

Abone ol
Abone ol 05 Aralık 2018 15:21

İŞKUR iş ilanları - İŞKUR memur alımı başvurusu bu sayfada. İŞKUR, memur alımı ile binlerce kişiye iş imkanı tanıyor. Peki İŞKUR memur alımlarında aranan şartlar ve koşullar neler? İşte İŞKUR memur alımı ile ilgili detaylar... 

İŞKUR milli istihdam seferberliği kapsamında binlerce memur ve işçi alımı devam ediyor. İŞKUR üzerinden yayımlanan ilanların arasında Kamur Memur alımı ve Kurum Dışı Kamu işçi alımı yapılıyor.

Yayınlanan ilanlara adayların başvuruda bulunabilmesi için İŞKUR'a kaydının olması ve 18 yaşını doldurması gerekiyor. Bazı pozisyonlar için KPSS şartı da arayan ilanlar arasında Belediyelere alınan Zabıta alımları geliyor.

Bunun yanı sıra bu ilanlar arasında en fazla rağbet gören ilan ise Büro Memuru olarak öne çıkıyor. Birçok şehirde belirtilen pozisyonlar için adaylar başvuru işlemlerini İŞKUR üzerinden gerçekleştirebiliyor. 

KAMU MEMUR İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

KURUM DIŞI KAMU İŞÇİ ALIMI İÇİN TIKLAYINIZ

BÜRO MEMUR ALIMI İÇİN TIKLAYINIZ


Yorumlar