Anasayfa /  Güncel

Havalimanında yaşıyordu: Genç basketbolcu için yeni gelişme!

İSTANBUL Atatürk Havalimanı'nda kalmasıyla gündeme gelen 23 yaşındaki Mehmet Şanlı tedavisi için Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları hastanesine yatırıldı.

Abone ol
Abone ol 02 Nisan 2018 19:26

Atatürk Havalimanı'nda kalmasıyla gündeme gelen 23 yaşındaki Mehmet Şanlı hastaneye kaldırıldı. Çıkan haberlerin ardından yeniden devreye giren Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) genç basketbolcunun tedavi görmesi için gereken evrakları hazırlamak için girişimlerini hızlandırdı.

Evrakların tamamlanmasının ardından Atatürk Havalimanı'na gelen TBF yetkilileri, Mehmet Şanlı'yı alarak Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne götürüldü. Şanlı'nın tedavi altına alındığı öğrenildi.

DRAMIN ALTINDAN AİLE İÇİ ŞİDDET ÇIKTI: Türkiye, geçen sezon Nilüfer Belediyespor kadrosunda yer alan 2,04 metre boyunda ve 22 yaşındaki basketbolcu Mehmet Şanlı'nın dramını konuşuyor. Yaşadığı psikolojik sorunlar sonra spordan kopan ve Atatürk Havaalanı'nda yaşamaya başlayan Şanlı'nın hikayesinin ardından, aile içi şiddet çıktı.




2017 yılının sonlarında psikolojik problemleri nedeniyle Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali gidiş bölümünde bir süre yaşayan, Türkiye Basketbol Federayonu'nun devreye girmesiyle Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi altına alınan, ancak geçtiğimiz günlerde tekrar terminale dönen Mehmet Şanlı'nın hikâyesini, ATV Haber Muhabiri Mahmut Keşan ortaya çıkardı.







Yorumlar