Anasayfa /  Güncel

Halit Kıvanç kimdir kaç yaşında eşi Bülbin Kıvanç yaşıyor mu?

Halit Kıvanç öldü iddiası bir anda sosyal medyada dolanınca oğlu Ümit Kıvanç son noktayı koydu ve babam yaşıyor dedi. Peki Türk televizyonlarının gelmiş geçmiş efsane ismi Halit Kıvanç kimdir, kaç yaşında, Halit Kıvanç'ın eşi ve çocukları kimdir?

Abone ol
Abone ol 16 Temmuz 2019 14:29

Halit Kıvanç öldü iddiası bir anda sosyal medyada dolanınca oğlu Ümit Kıvanç son noktayı koydu ve babam yaşıyor dedi. Peki Türk televizyonlarının gelmiş geçmiş efsane ismi Halit Kıvanç kimdir, kaç yaşında, Halit Kıvanç'ın eşi ve çocukları kimdir vatandaşları tarafından merak edildi.

Halit Kıvanç kimdir, Halit Kıvanç öldü mü sorusu günün en çok araştırılan konularından oldu. Türk televizyonlarının efsane ismi Halit Kıvanç hakkında ortaya atılan öldü iddiası kısa sürede gündem olunca oğlu Ümit Kıvanç bu asılsız iddialara 'Babam şu anda evinde TV izliyor' diyerek son noktayı koydu. Bu asılsız iddianın ardından ise vatandaşlar usta isim Halit Kıvanç hakkında kimdir araştırmaları yapmaya başladı. Peki 1926 yılında İstanbul’da doğan efsane sunucu Halit Kıvanç kimdir, eşi kim ve kaç çocuğu var? İşte merak edilenler...

Türkiye’nin en ünlü ve en uzun süre çalışmış sunucularından Halit Kıvanç İstanbul doğumlu ve şu anda 93 yaşında. Bülbin Kıvanç ile evli olan Halit Kıvanç'ın Ümit Kıvanç adında bir oğlu var. 

63 yaşında hayattaki en büyük mutluluğum dediği eşi Bülbin Kıvanç ve evliliği hakkında konuşan büyük usta Halit Kıvanç şunları söylemişti...

* Hayattaki en büyük mutluluğunuz nedir? 62 yıllık evliliğiniz mi?

- Çalışkan bir talebe olup okulu bitirmek, üniversiteye gitmek, işim, evliliğim... Karım eczacı. Babası çok kıymetli bir öğretmendi. Birçok konuda karımla aynı şeyleri seviyor değiliz ama hiçbir zaman birimizin daha az sevdiğini öteki daha az sevmiş değildir. En azından onun kadar sever görünürüz. Mesela eşimin futbola ve spora ilgisi yoktu. Ama benimle birlikteyken o da memnun olurdu. Başarılı işler yapmamda karımın çok büyük rolü var. Kültürüyle ve sabrıyla. 

* 62 senede hiç ayrılık noktasına geldiğiniz oldu mu?

- Hayır. Bir şeyden dolayı; aramızda bir sıkıntı olursa susmayı tercih ederiz. Kavga etmeyiz. 1955’te evlendik. Bazı durumlarda duygularımızı birbirimize uyarak gösteririz.


Yorumlar