Anasayfa /  Güncel

Fikret Ünlü kaç yaşında öldü eşi ve çocukları kimdir?

Bir dönem siyasetin zirvesinde olan isimlerden biri olan Fikret Ünlü hayatını kaybetti. 76 yaşındaki Fikret Ünlü uzun süredir kanser tedavisi görüyordu. Aslen Ermenekli olan Fikret Ünlü evli ve 2 çocuk babası.

Abone ol
Abone ol 19 Şubat 2019 15:55

Fikret Ünlü kimdir, neden öldü ve ne kanseriydi soruları merak merak konusu oldu. 56 ve 57'nci hükümetlerde Gençlik ve Spordan Sorumlu Devlet Bakanlığı yapan Fikret Ünlü 76 yaşında hayatını kaybetti. Fikret Ünlü, uzun süredir kanser hastalığıyla mücadele ediyordu. Peki Fikret Ünlü eşi kim, çocukları kim? 

SON PAYLAŞIMI: Bülent Ecevit'in başbakanlığını yaptığı 56 ve 57'nci hükümetlerde Gençlik ve Spordan Sorumlu Devlet Bakanlığı yapan Fikret Ünlü, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, bir süre telefonlarına bakamayacağını belirtti.

Yayınladığı fotoğrafının da tedaviye başlamadan önceki son fotoğrafı olduğunu belirten Ünlü, ''Bu haberi sizlerle paylaşmamın nedeni; sağlığınızı ihmal etmemeniz ve düzenli kontrol yaptırmanız konusunda sizleri uyarmaktır. Sakın benim gibi 'Bana bir şey olmaz' demeyin. Şu an tedavi sürecinde olduğum için süre telefon ve mesajlarınıza cevap veremeyeceğim. Sağlıklı günlerde tekrar görüşmek umuduyla... Çok sevgiler'' mesajını paylaştı.

FİKRET ÜNLÜ: Eğitimci , Beden Terbiyesi Genel Müdürü, Başbakan Başdanışmanı, Karaman Milletvekili, Eski Devlet Bakanı Fikret Ünlü, 1943 yılında Ermenek’te dünyaya geldi. Lisansını Gazi Eğitim Enstitüsü Beden Eğitimi Bölümü’nde tamamladı. Kayseri Mimar Sinan İlköğretim İlkokulu, Konya Maarif Koleji ve Dumlupınar Ortaokulunda öğretim üyeliği yaptı. Bunun yanında Konya Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı, Beden Terbiyesi Genel Müdürlüğü ile Bakan Müşavirliği'nde görevlerde bulundu. Bülent Ecevit'in başbakanlığını yaptığı 56 ve 57'nci hükümetlerde Gençlik ve Spordan Sorumlu Devlet Bakanlığı yapan Fikret Ünlü, evli ve 2 çocuk babasıydı.


Yorumlar