Anasayfa /  Güncel

Emniyet Genel Müdürlüğü'ne (EGM) 35 bin polis alınacak!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Emniyet Genel Müdürlüğü'ne 35 bin polis alınacağını açıklamıştı. İşte polis alımları ile ilgili detaylar ve aranan şartlar...

Abone ol
Abone ol 02 Kasım 2018 17:49

Geçtiğimiz günlerde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu polis alımları ile ilgili (35 bin polis alımı) müjdeli haberi kamuoyuna aktarmıştı. Geçtiğimiz günlerde gündeme yansıyan bu gelişmenin ardından binlerce kişi tarafından yapılacak olan polis alımında Polis Özel Harekat (PÖH) alımı olup olmayacağı merak edilen konular arasındaydı. PÖH alımına yönelik çok sayıda soru yöneltildi ve ilgili yaş şartları da bu sorulara eklendi.

Yürütülecek polis alımlarında tahmini sayılarımızı ve muhtemel kadroları daha önce yaptığımız bir haberde size ulaştırmıştık. Bu habere aşağıdaki bağlantıdan erişim sağlayabilirsiniz.

Meclis gündemine taşındı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından bu açıklamaların yapılmasının ardından epey bir zaman geçti. Açıklamanın akıbetini öğrenmek amacıyla mecliste bazı vekiller tarafından konu tekrar İçişleri Bakanı Süleyman Soylu' ya yöneltildi. Konuya yönelik açıklamalar gerçekleştiren Bakan Soylu, kadın erkek PÖH alımı için net tarihi söylemedi. Polis alımlarıyla alakalı olarak süreci yakından takip ediyor sizlere aktarıyor olacağız.

Çok yakın zamanda meclis gündemine tekrar taşınacağı düşünülen soruya ilişkin yanıt, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından verilecek. Bu konu hakkındaki tüm gelişmelerden anlık bildirim almak için mobil uygulamalarımızı indirebilirsiniz.

Adayların yorumları

Binlerce kişi tarafından merakla beklenen PÖH alımı hakkında adaylar ne düşünüyor? Kaç kadın, kaç erkek PÖH alımı yapılmalı? Yaş şartları ve diğer koşullar hakkında düşünceleriniz neler? Yorum alanından bizlere görüş ve düşüncelerinizi ulaştırabilirsiniz.


Yorumlar