Anasayfa /  Güncel

Ehliyet sınavı sonuçları 22 Aralık açıklandı mı? MEB Ehliyet sınav sonuçları sorgulama

22 Aralık 2018 Ehliyet sınav sonuçları açıklandı mı? Merakla bekleyen Ehliyet sınavına giren adaylar heyecanla 22 Aralık Ehliyet sınav sonuçları açıklandı mı? sorusunun cevabını arıyor. MEB MTSK ehliyet sonuçları sorgulama sayfası trhaberler sitemizde.

Abone ol
Abone ol 03 Ocak 2019 18:15

Ehliyet almak isteyen binlerce Sürücü adayı 2018 yılının son ehliyet sınavı olan 22 Aralık Ehliyet sınav sonuçları için arama yapıyor. Heyecanlı bekleyiş için internette Ehliyet sınav sonuçları sorgulama sayfası için aktif linki tıklamanız yeterli olacaktır.



EHLİYET SINAV SONUÇLARI SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ



Ehliyet almak isteyenler 22 Aralık günü sınava girdiler. Sonuçlar ise açıklanması an meselesi. Sınavı geçenler direksiyon sınavına girmeye hak kazanacaklar. Binlerce sürücü aayı dört gözle MEB tarafından açıklanacak olan Ehliyet sınav sonuçları için bekliyor. 22 Aralık Ehliyet sınav sonuçları açıklanır açıklanmaz haber sitemizden öğrenebilirsiniz.



EHLİYET SINAV SORULARI NELER



Ehliyet almak isteyenler önce 22 Aralık günü ehliyet sınavına girdiler. Sınavda Trafik, İlk yardım ve Motor derslerin sorular soruldu. Toplam 50 adet sorudan 35 tane doğru cevaplayanlar 22 Aralık Ehliyet sınav sonuçlarına göre Direksiyon sınavına girmeye hak kazanacaklar. 35 soru doğru işaretlemeyen adaylar ise tekrar sınava girmek zorundadırlar.



EHLİYET SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?



22 Aralık 2018 yılın son ehliyet sınavı 3 Ocak 2019 günü açıklanması bekleniliyor. MEB tarafından açıklanacak olan 22 Aralık ehliyet sınav sonuçları aktif linke tıklayarak ve sayfamızı takip ederek öğrenebilirsiniz. Tek yapmanız gereken aktif linke tıklamak ve açılan sayfada TC Kimlik no ile sorgulama yapmak olacaktır.


Yorumlar