Anasayfa /  Güncel

Doktordan anne-oğula dayak iddiası

AFYONKARAHİSAR'da yaşayan anne-oğul, muayene için gittikleri devlet hastanesinde kendilerini dövdüğü iddiasıyla polise gidip, genel cerrahi uzmanı doktordan şikayetçi oldu. Anne ile oğlunu dövdüğü öne sürülen doktor, açıklama yapmazken, Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Başhekimi ise olayla ilgili inceleme başlattıklarını söyledi.

Abone ol
Abone ol 11 Ekim 2018 18:08

AFYONKARAHİSAR'da yaşayan Erkan (34) ve annesi Sabriye Peynircioğlu (54), muayene için gittikleri devlet hastanesinde kendilerini dövdüğü iddiasıyla polise gidip, genel cerrahi uzmanı doktor T.M.'den şikayetçi oldu. Anne ile oğlunu dövdüğü öne sürülen T.M., açıklama yapmazken, Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Mehmet Duran ise olayla ilgili inceleme başlattıklarını söyledi.

Erkan Peynircioğlu, karın ağrısı şikayeti üzerine Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Genel Cerrahi Polikliniği'nde görevli doktor T.M.'den muayene için randevu aldı. Erkan Peynircioğlu, bu sabah kontrol için annesi Sabire Peynircioğlu ile gittiği hastanede doktorun odasının önünde beklemeye başladı. T.M., bir süre sonra gelince Peynircioğlu, odasına girdi. T.M., iddiaya göre, Peynircioğlu'nu gözle muayene ettikten sonra reçete yazıp, gönderdi. Odadan çıkan Peynircioğlu, T.M.'nin kendisini iyi muayene etmediğini öne sürerek, başka doktorun kontrol etmesini istedi. T.M.'nin sekreterine giderek, girişin ve reçetenin iptal edilmesini isteyen Peynircioğlu, doktorun çağırması üzerine yeniden odaya girdi. T.M., burada Peynircioğlu'na hakaret etti. Odadan çıkan Peynircioğlu, annesiyle birlikte T.M. hakkında şikayet dilekçesi yazmak üzere Hasta Hakları Birimi'ne gitti. Bu sırada T.M., yanına gittiği Erkan Peynircioğlu'nun boğazına sarıldı, ayırmaya çalışan annesinin de karnına vurdu. Anne- oğul, hastane polisine verdikleri ifadede T.M.'den şikayetçi oldu.

"30 SANİYEDE MUAYENE ETTİ"

Yaşananları anlatan Erkan Peynircioğlu, "Karnımda meydana gelen rahatsızlıktan dolayı hastaneye geldim. Saat 09.00'dan önce gelerek odanın önünde beklemeye başladım. Doktor saat 09.15'te henüz gelmemişti. Sekretere doktorun ne zaman geleceğini sordum. Sekreter geleceğini ifade etti. Birkaç dakika sonra doktor geldi ve muayene başladı. Sıramız geldiğinde biz de içeri girdik. Doktor sekretere dönerek 'Bunlar mıydı beni soranlar?' dedi. Sekreter kafasını eğerek 'Hayır' dedi. Ben daha sonra muayene olacağım paravanın arkasına geçtiğimde sekreter beni göstermiş 'Sizi soran bu' diye. Annem görmüş sekreterin işaret ettiğini. Doktor beni 30 saniyede muayene etti. Herhangi bir şekilde dokunmadı veya ultrason istemedi. Daha sonra reçete yazıp gönderdi" dedi.


Yorumlar