Anasayfa /  Güncel

Cübbeli Ahmet Hoca'ya neden kumpas kuruldu?

Yeniakit.com.tr'ye konuşan Cübbeli Ahmet Hoca, "Ben dinler arası diyalog üzerinden onlara çatmaya başlayınca, hakkımda iftiralarla dolu bir dosya hazırladılar. Allah'a şükürler olsun ki üzerimize tutacak bir yalan bulamadılar." dedi.

Abone ol
Abone ol 15 Mayıs 2019 23:26

"Ben televizyon programlarında FETÖ'nün kirli yüzünü anlatmaya başlayınca onlara yardımcı olan bazı iş adamları desteklerini kesmeye başladılar." diyen Cübbeli Ahmet Hoca, "Malatya'dan bir iş adamının FETÖ'ye tahsis ettiği 4 bin metre arsasını geri aldığına şahit oldum." ifadesini kullandı.

Jet Ski olayında Samanyolu TV'nin kendisini müdafaa ettiğini söyleyen Cübbeli Ahmet Hoca, şunları söyledi:

"Ben dinler arası diyaloğu reddetmeye başlayınca onların habercisi Mükremin, İsmail Ağa’ya geldi. 'Bak Hocam, biz seni Jet Ski'de müdafaa ettik. Dinler arası diyalog üzerinden konuşarak bize çatıyorsun. Başına başka bir şey gelirse artık müdafaa etmeyiz.' dedi. Ben de 'etmezseniz etmeyin. Ne yapayım?' diyerek cevap verdim. Birkaç sene sonra da bunlar başıma geldi. Bana, 'bir daha müdafaa etmeyeceğiz.' demişti. Bu hapse atacağız anlamına gelmiyor ki. Ben nereden bileyim hakkımda dosya hazırlayıp beni hapse attıracaklar."

'Üzerime tutmayacak iftiralarla dosya hazırladılar'

FETÖ tarafından kendisine 'kadın satmak, insan ticareti yapmak' gibi iftiralar atıldığını söyleyen Cübbeli Ahmet Hoca, "İftiranın da bir tutarı vardır. Bir adama iftira atarken tutar dersin. Babam o günlerde hapse ziyarete geldi. 'Evladım, dernek parasından zimmete para geçirdin gibi bir iftira olsaydı bu hacı hocaya çok tutar. Para işi olsaydı çok korkardım ama kadın işi, insan ticareti falan sana tutmaz. Ondan dolayı çok rahatım.' dedi. Ben de babama, 'sen ne diyorsun baba. Ne biçim rezil oldum.' dedim. Babam da 'içini ferah tut. Sen dediğime bak.' dedi." şeklinde konuştu. 

Cübbeli Ahmet Hoca sözlerine şöyle devam etti:

"Bu iftiranın tutmayacağını hesaplayamadılar ama ellerinde de bir bozuk para vardı. Birkaç veri toplayıp bir şeyler bulmaya çalıştılar. Derler ya mübalağa gayeyi yani hedefi bozar. Yani mübalağa yaptılar. Hani desinler ki 2 evlendi 3 evlendi. Bunları millet de anlar ama beni suça sokmaları lazım. 4 kadınla evlendi deseler bile millet bana ne diyecek? Çünkü bu suç olmuyor. Bunlar beni suça sokmak için iftiralar attılar. Milletin pasaportlarına el koymuşum. Mafyalık yapmışım. Karagümrük Çetesi ile anlaşmışım. Kadınları taciz etmişim. Şimdi bunları diyerekten 53 sene istiyorlar. Sorun şu ki Allah iftiralarını onların ayaklarına dolandırdı. Şimdi iyi ki de öyle yapmışlar diyorum. Para meseleleri gibi tutar tarafı olan bir yerden iftira atmamışlar. Sonuçta Allah'a şükürler olsun atlattık."


Yorumlar