Anasayfa /  Güncel

Çöpte bulduğu ayıyı torununa götürüyordu...

Manisa'da çöpte bulduğu oyuncak ayıyı torununa götüren belediye işçisinin fotoğrafı sosyal medyada paylaşılınca Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, işçi Ali Yener ve torunlarını makamında kabul ederek hem büyük bir oyuncak ayı hem de çeşitli oyuncaklar hediye ederek çocukları sevindirdi.

Abone ol
Abone ol 09 Haziran 2018 12:21

Manisa’da Selçuk Sönmez isimli bir vatandaş tarafından mart ayında halk otobüsü içinde bir belediye işçisinin çöpten bulduğu oyuncak ayıyı torununa götürürken çekilen fotoğrafının sosyal medyada paylaşılması büyük yankı uyandırdı.

Ali Yener isimli işçinin çamur içindeki oyuncak ayıyla olan fotoğrafı çok sayıda paylaşım ve beğeni toplarken, sosyal medyada paylaşılan fotoğraf, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün de dikkatini çekti.

Başkan Ergün makamında Ali Yener ve torunlarını ağırladı. Başkan Ergün’ün makamında gerçekleşen buluşmaya Manisa Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı'nda işçi olarak çalışan Ali Yener 10 yaşındaki torunu Arda Eraslan ve 3 yaşındaki torunu Sezen Nur Dum ile birlikte katıldı.

Minik çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Ergün, “Büyükşehir Belediyesi personelisin. Her şeyden önce bize, belediyemize ve Manisa’da yaşayan insanlarımıza vermiş olduğun katkıdan dolayı öncelikle teşekkür ediyorum. Biz de bu noktada duyarsız kalamazdık. Çok anlamlı bir fotoğraf ben de baktım, inceledim. Bu evlatlar bizim evlatlarımız, bu canlar hepimizin canları biz de onarın daha mutlu olması için bu makamlardayız. Onları da mutlu etmek görevlerimiz arasında. Bugün Manisa Büyükşehir Belediyesinde gerçek ihtiyaç sahibi noktasında olan vatandaşlarımız bugün 8 bin 200 vatandaşımız gıda bankasından desteklerini alıyor.

11 bine yaklaşan genç evladımız MASMEK Kurslarımızda eğitimlerini alıyorlar. Bu da işin diğer tarafı. Bugün çocuklarımızın hediyelerini verelim onları mutlu edelim istedik” diyerek minik çocuklara büyük bir oyuncak ayı ile çeşitli oyuncaklar hediye etti.




Yorumlar