Anasayfa /  Güncel

Cihangir islam'dan 15 Temmuz kahramanlarına hakaret

Saadet Partisi İstanbul Milletvekili Cihangir İslam, 15 Temmuz'daki darbe girişimi için "iki batıl savaşmıştır" şeklinde konuştu. Peki Cihangir İslam kimdir? İşte detaylar...

Abone ol
Abone ol 01 Kasım 2018 15:47

Saadet Partisi milletvekili Cihangir İslam'ın 15 Temmuz darbe girişimi ile ilgili söylediği sözler büyük tepki topladı. Meclis kürsüsünden sarfettiği "15 Temmuz'da iki batıl çatıştı" şeklinde başlayan sözleri ile FETÖ'cü hainlerle 15 Temmuz şehit ve gazilerini aynı kefeye koyan Cihangir İslam'a bütün Türkiye'den tepki yağıyor.

ADALET YÜRÜYÜŞÜNDE DE EN ÖNDEYDİ

CHP'li Kılıçdaroğlu'nun FETÖ'cüler ve işbirlikçileri için düzenlediği sözde "Adalet" yürüyüşünde en önde yer alan Cihangir İslam, HDP'nin hendek siyasetine de destek veren isimlerden biriydi.

SAADET TABANI DA TEPKİLİ

Sık sık FETÖ'ye destek veren çıkışları nedeniyle Genel Başkanlık koltuğunu bırakmak zorunda kalan Mustafa Kamalak'ın ardından Cihangir İslam'ın 15 Temmuz şehit ve gazilerini hedef alan çirkin saldırısı Saadet Partisi tabanında da büyük tepki topladı.

CİHANGİR İSLAM KİMDİR

Saadet Parti İstanbul Milletvekili Nazır Cihangir İslam nereli? CHP listesinden seçimlere giren Nazır Cihangir İslam’ın hayatı

Nazır Cihangir İslam 27. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde Saadet Partisi adayı olarak, Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul 3. Bölge Bölgesi, 9'nci sıradan milletvekili olarak Meclis’e girdi.


Yorumlar