Anasayfa /  Güncel

Bilecik'te sağanak yağmur hayatı durma noktasına getirdi!

BİLECİK'te yaklaşık bir saat yağan sağanak yağmur hayatı felç etti. İki gündür aynı yerleri sel suyu basarken, vatandaş tepki olarak biriken suda yüzdü.

Abone ol
Abone ol 18 Haziran 2019 19:12

BİLECİK'te iki gündür yağan sağanak yağış hayatı felç ederken, yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar zor anlar yaşadı.

Deniz olmayan Bilecik'te ilk yüzen o oldu! - Sayfa 2

Sert esen rüzgârda Gazipaşa Mahallesi Kurtul Sokak üzerindeki çınar ağacının dallarını kırarken, kırılan dal taksi durağında bir aracın üstüne düştü.

Deniz olmayan Bilecik'te ilk yüzen o oldu! - Sayfa 3

Emin Akay'a ait araçta hasar meydana gelirken, kırılan dev dal vatandaşların yardımı ile kenara çekildi.

Deniz olmayan Bilecik'te ilk yüzen o oldu! - Sayfa 4

Şiddetli yağış önceki gün Bilecik'in en işlek caddeleri olan Atatürk ve Teyfikbey caddelerinde çoğu iş yerinin sularla dolmasına neden olurken, şiddetli yağıştan her hafta pazartesi günü kurulan kapalı pazarda nasibini almıştı. Bahçelievler Mahallesinde Mehmetçik Sokak üzerinde daha önceden kafeterya olarak kullanılan iş yeri defalarca sel suyuna maruz kalırken, iş yeri sahibi yaşanan olaydan sonra burayı boşaltmıştı.

Deniz olmayan Bilecik'te ilk yüzen o oldu! - Sayfa 5

Önceki gün yağan yağmurda bir marketler zincir şubesi selden nasibini almış, müşteriler içeride mahsur kalırken, çalışanlar iş yerini boşaltmıştı. Yer yer 1 metreye kadar sular vatandaşlardan kendilerini zor kurtarırken, gece geç saatlere kadar ekipler suyu boşaltmak için uğraşmıştı.

Deniz olmayan Bilecik'te ilk yüzen o oldu! - Sayfa 6

Deniz olmayan Bilecik'te yüzdü

Yağan yağmurda iş yeri yeniden sel sularına maruz kalırken, sel sularının boyu 1 buçuk metreyi buldu.

Deniz olmayan Bilecik'te ilk yüzen o oldu! - Sayfa 7

Yaşananlara tepki olarak bir vatandaş biriken yağmur sularına kendini bırakarak, deniz olmayan Bilecik'te ilk yüzen kişi oldu.

Deniz olmayan Bilecik'te ilk yüzen o oldu! - Sayfa 8

Öte yandan Bahçelievler Mahallesi ile Hürriyet Mahallesi birbirine bağlayan dalçıkta da birçok yağmur sularının birikmesi nedeniyle mahsur kaldı.


Yorumlar