Anasayfa /  Güncel

BBC muhabiri Laura, sosyal medyada alay konusu oldu!

Resmi temaslarda bulunmak için Türkiye'de bulunan Theresa May, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Beştepe Külliyesi'nde kabul edildi. Görüşmeyi BBC'den Laura Kuenssberg takip etti. Görüşme sırasında BBC muhabirinin sosyal medyadan paylaştığı, Külliye'de altın var, yalanı alay konusu oldu. Külliye'de gördüğü her sarı süslemeyi altın zanneden Kuenssberg'in zeka seviyesi eleştirilere maruz kaldı

Abone ol
Abone ol 29 Ocak 2017 03:30

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Beştepe Külliyesi’nde görüşen İngiltere Başbakanı May’e, BBC Muhabiri Laura Kuenssberg de eşlik etti. 

'Her taraf altın dolu' dedi

İki lider görüştüğü esnada külliyeyi dolaşan Kuenssberg, izlenimlerini sosyal medya hesabından paylaştı. Sarı renkteki asansör kapısı için “Altından yapılmış bir asansör”, ahşap kaplama üzerine atılmış sarı renkteki boya için ise “Burada çok miktarda altın var” ifadelerini kullanan Kuenssberg alay konusu oldu. 

Sosyal medyada alay konusu

Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla İngiliz gazeteciye göndermede bulunarak “Gördüğün her parlak sarı şeyi altın zannediyorsun öyle mi?” ifadelerini kullandı. Söz konusu paylaşımların, bilinçli bir çarpıtma olup olmadığı yönünde herhangi bir açıklama yapılmazken, İngiliz Muhabir Kuenssberg’in zeka seviyesi eleştirilerin hedefi oldu.

Kaynak: Güneş


Yorumlar