Anasayfa /  Güncel

Başbakan açıkladı (Okullar ne zaman açılacak?)

Başbakan açıkladı (Okullar ne zaman açılacak?)

Abone ol
Abone ol 12 Ağustos 2016 16:27

Başbakan Binali Yıldırım okullar ne zaman açılacak? sorusunu yanıtladı. Binlerce öğrencinin yaz tatili sona eriyor.Peki öğrenciler için ders zili ne zaman çalacak? İşte okullar ne zaman açılacak ve merak edilen soruların cevapları... Okullar ne zaman açılacak?

Okullar ne zaman açılacak?

Başbakan Binali Yıldırım okulların ne zaman açılacağı konusuna açıklık getirdi. Okulların ne zaman açılacağı sorusunu merak eden öğrenciler Başbakan Yıldırım'ın açıklamasının ardından rahat bir nefes aldı. İşte okulların ne zaman açılacağı sorusunun yanıtı ve Başbakan Binali Yıldırım'ın açıklaması... Binali Yıldırım, CNN Türk'teki Gündem Özel programında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Başbakan Binali Yıldırım okulların açılma tarihi ile ilgili olarak "Okul açılma tarihinde ise erteleme ihtimali söz konusu değil, okullar zamanında açılacak." dedi.

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI'NDAN AÇIKLAMA GELDİ!

MEB de yaptığı açıklamada, 2016-2017 eğitim öğretim yılının 3 Ekim 2016 tarihinde başlayacağına yönelik haberlerin gerçeği yansıtmadığını eğitim öğretim yılının 19.09.2016 tarihinde başlayacağı bildirdi. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) yaptığı yazılı açıklamada, 2016-2017 eğitim öğretim yılının 3 Ekim 2016 tarihinde başlayacağına yönelik haberlerin spekülatif haberler olduğunu belirterek, "Bugün bazı basın yayın organlarında, 2016-2017 eğitim öğretim yılının 3 Ekim 2016 tarihinde başlayacağına yönelik spekülatif haberlere yer verildiği görülmüştür. Söz konusu haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Bakanlığımızca daha önce eğitim öğretim yılı çalışma takviminde açıklandığı gibi eğitim öğretim yılı 19.09.2016 tarihinde başlayacaktır. Bakanlığımızla ilgili her türlü resmi açıklama, duyuru ve haber Müşavirliğimizce yapılmaktadır. Bunun dışında yapılan açıklamalara itibar edilmemesini rica ederiz" ifadelerine yer verdi.

Okullar ne zaman açılacak son son yaşanan olaylardan sonra okullar açılacak mı. Yaşanan olaylar okulların açılmasını etkileyecek mi? MEB Okullar ne zaman açılacak belli oldu! Son Dakika. Okulların Açılma Tarihi Ertelendi mi? Okullar Ne Zaman Açılacak? sorularının cevabı belli oldu. Okulların daha önce belirlenen tarihte yani 19 Eylül'de açılacağı belirtildi.

Yorumlar