Anasayfa /  Güncel

Bakandan öğrencilere sürpriz ziyaret

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, hem 18 yaşına giren, ilk defa oy kullanacak olan yeni seçmenleri hem de üniversite öğrencilerini ziyaret etti.

Abone ol
Abone ol 24 Şubat 2019 12:54

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları'nın seçim çalışmalarına destek amacıyla ilk defa oy kullanacak 2 genci ziyaret ederek, doğum günlerini kutladı. 

Kocaeli'de, 31 Mart'taki yerel seçimlerde ilk defa oy kullanacak iki gencin evine konuk olan Varank, 18 yaşına giren gençlerin doğum günlerini kutladı.  Bakan Varank'ın "çat kapı" ziyareti karşısında şaşkınlıklarını gizleyemeyen gençler, büyük heyecan yaşadı. 

İlk olarak Yahya Kaptan Mahallesi'nde ikamet eden Gizem Kavuncu'nun kapısını çalan Varank, yerel seçimlerde ilk defa oy kullanacak genç kızın doğum gününü tebrik etti. 

mistik.png

KALBİM ÇOK HIZLI ATIYOR:

Bakan Varank, misafirperverliklerinden dolayı Kavuncu ailesine teşekkür ederek, "Bizi evinizde ağırladınız. Her şey vatanımız için, ortak paydamız o. Tekrar doğum günün kutlu olsun, hayırlı uğurlu olsun." dedi.  Varank'ı annesiyle evinde ağırlayan Kavuncu da heyecanını "Hiç beklemiyordum. Kalbim çok hızlı atıyor. Alışık olmadığım şeyler." sözleriyle ifade etti. 

Bakan Varank, yerel seçimlerde ilk defa oy kullanacak gençleri ziyaretinin ardından Hacıhızır Mahallesi'nde Kocaeli Üniversitesi öğrencilerinin bulunduğu bir eve konuk oldu.

Mühendislik bölümünde öğrenim gören öğrencilere evde yoğrulan çiğ köfteyi ikram eden Varank, gençlerle bir süre sohbet etti. Varank, ziyaret ettiği evlerde bir araya geldiği gençlere, Türk bayrağı, isme özel kalem ve Bayraktar TB2 İnsansız Hava Aracı (İHA) maketi hediye etti. 

Varank'a, ziyaretlerinde İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman, AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahir Büyükakın ve AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Azize Sibel Gönül de eşlik etti. 


Yorumlar