Anasayfa /  Güncel

Avşar'dan Melih Gökçek'e 1071 sürprizi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek, Hacı Bayram Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde "Şehir ve Medya" konulu konferansa katıldı. Fakülte Dekanı Prof. Dr. Zakir Avşar, Gökçek'e okuduğu döneme ilişkin okul kayıtlarını gösterdi, öğrenci numarasının 1071 olduğunu hatırlatarak öğrenci belgesini hediye etti.

Abone ol
Abone ol 12 Aralık 2018 22:01

ANKARA Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek, FETÖ soruşturmalarında ortaya çıkan iki ayrı listeyi hatırlatarak, örgütün infaz listesinin ilk sıralarında yer aldığını söyledi. 17-25 Aralık süreci sonrası örgütün asıl yüzünü gördüklerini ifade eden Gökçek, Fransa'daki eylemleri de hatırlatarak Türkiye'nin bu süreci Gezi Parkı'nda yaşadığını söyledi.

Melih Gökçek, Hacı Bayram Üniversitesi İletişim Fakültesi'ndeki "Medya ve Şehir" konulu konferansa katıldı. Konferansın açılış konuşmasını yapan Fakülte Dekanı Prof. Dr. Zakif Avşar, Gökçek'i mezun olduğu fakültede ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek bugüne kadar gösterdiği destek nedeniyle teşekkür etti.

GÖKÇEK: FETÖ'NÜN İNFAZ LİSTESİNDEYİM

Bir öğrencinin 15 Temmuz ve sonrasına ilişkin sorusuna da Gökçek, örgütün darbe girişimi sırasında iki ayrı listesinin olduğunu ve bunların da medyaya yansıdığını hatırlattı. Bir listede darbenin başarılı olması halinde Ankara'da gözaltına alınacak dört isimden birinin kendisi olduğunu söyleyen Gökçek, FETÖ'nün infaz listesinde de ilk 30'da yer aldığını kaydetti. Gökçek, Türkiye'nin örgütün asıl yüzüyle 17-25 Aralık'ta tanıştığını ve o tarihin milat olduğunu söyleyerek bu tarihten sonra örgütle her platformda mücadele ettiğini anlattı.

GEZİ PARKI HATIRLATMASI

Fransa'da "Sarı Yelekliler" eyleminin hatırlatılması üzerine ise Gökçek, bu eylemlerinin ilk örneğinin Türkiye'deki Gezi Parkı olayları olduğunu söyledi. Gezi Parkı ile Türkiye'nin bu konuları tecrübe ettiğini kaydeden Gökçek, benzer bir eylemin Türkiye'de bir daha gerçekleşme ihtimalinin düşük olduğunu, yapılması halinde de yapanların sonuçlarına katlanması gerektiğini kaydetti.

GÖKÇEK'E 1071 SÜRPRİZİ

Programın sonunda Dekan Prof. Dr. Zakir Avşar, Gökçek'e bir sürpriz yaparak öğrenciliği dönemine ait öğrenci belgesini hediye etti. 


Yorumlar