Anasayfa /  Güncel

Atatürk Havalimanı'nda dönüş yoğunluğu

Ramazan Bayramı tatilini yurt içi ve yurt dışı tatil noktalarında geçirenlerin dönüş yolculuğu nedeniyle Atatürk Havalimanı'nda yoğunluk yaşandı. Tatilcilerin dönüşü nedeniyle havalimanı dış ve iç hatlarda yolcu yoğunluğu yaşandı.

Abone ol
Abone ol 17 Haziran 2018 20:53

Ramazan Bayramı tatilini yurt içi ve yurt dışı tatil noktalarında geçirenlerin dönüş yolculuğu nedeniyle Atatürk Havalimanı'nda yoğunluk yaşandı. Tatilcilerin dönüşü nedeniyle havalimanı dış ve iç hatlarda yolcu yoğunluğu yaşandı. Yoğunluk nedeniyle polis, dış hatlar geliş katındaki pasaport kontrol bankolarının tümünü açık tutuyor. İç hatlarda ise yolcular taksiye binmek için uzun kuyruklar oluşturdu. Havalimanı çıkışında da uzun araç trafiği yaşandı.




Ramazan bayramı tatili için Azerbaycan'dan geldiğini söyleyen Seçil Çelik, "Azerbaycan Bakü'den geliyorum. Bayram tatili için gitmiştim. Havalimanında oldukça yoğunluk var ama eski bayramlar kadar değil. Pasaportta da yoğunluk vardı ama polisler işlerini o kadar hızlı yapıyordu ki sıkıntı yaşamadık" diye konuştu. Özcan Ayvaz, "Herkesin bayramı kutlu olsun. Almanya Düsseldorf'tan geliyorum. Türkiye'ye hem seçim için hem de bayram dolayısıyla bir akın var. Burada girişte de kalabalık var" dedi. İzmir gitmek üzere Rusya'dan İstanbul'a gelen Çağrı Uygur ise "Bayram ve aile ziyareti için İzmir'e gideceğim. Kontrollerden hızlıca geçtik. Oyumuzu da kullandık. Bir kaç hafta kalıp Moskova'ya geri döneceğiz" dedi.







Yorumlar