Anasayfa /  Güncel

Ali Ağaoğlu'ndan Kadir Topbaş için kavga çıkartacak sözler!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, İBB Başkanlığı görevinden ayrılan Kadir Topbaş’ın istifası hakkında konuştu. Ağaoğlu, ''Bizim köyde bir laf vardır; 'gidenin arkasından konuşulmaz, gömün' derler. İş yapmanın bu kadar zor olduğu bir dönem yaşamadım.'' dedi.

Abone ol
Abone ol 06 Ekim 2017 17:10

Çekmeköy'de hayata geçirdikleri Çekmeköy Park projesinin tanıtım toplantısında konuşan Ali Ağaoğlu, ekonominin daraldığı ve durgunluk yaşandığı dönemlerde yaptıkları yatırımların karşılığını daima aldıklarını söyledi. Ağaoğlu, 1994, 2001 ve 2008 gibi kriz dönemlerinde dahi projelerini sattıklarını belirterek, "Şu anda da dünya sıkıntılı bir dönem yaşıyor. Özellikle bizim coğrafi olarak bulunduğumuz bölge en sıkıntılı yerlerden ama biz işimize devam etmek zorundayız." dedi. 





KADİR TOPBAŞ YORUMU: ÖLÜNÜN ARKASINDAN KONUŞULMAZ GÖMÜN GİTSİN





Ağaoğlu, Trabzon'da uygun arazi arayışında olduklarını ve 4-5 arazi tespit ettiklerini bildirdi. Ağaoğlu, "Oligarşi hala devam ediyor. Maalesef iş hayatının önündeki en büyük engellerden biri o. Yaptığımız işler bizi yormuyor ama bir ruhsat almak inanılmaz zor. Kadir Topbaş gitti, çok da iyi oldu. Bizim köyde bir laf vardır; 'gidenin arkasından konuşulmaz, gömün' derler. Ben 50 senedir iş hayatının içindeyim. İş yapmanın bu kadar zor olduğu bir dönem yaşamadım.'' dedi.

''DÜNYALARI BEN YARATTIM MODUNDALAR''



''Bunu Cumhurbaşkanımız da söylüyor.'' diyen Ağaoğlu, ''Özellikle belediyelerde bırakın başkanını, zabıtası bile yolda yürürken kibirden 'dünyaları ben yarattım' modunda... Şu anda da zaten gereği yapılıyor" ifadelerini kullandı. 


Yorumlar