Anasayfa /  Güncel

Ahmet Kural ve Sıla kavgasında yalancı tanık iddiası

Ahmet Kural ve Sıla arasındaki şiddet soruşturmasında yeni gelişme yaşandı. Ahmet Kural'ın avukatı, yalan beyanda bulunduğu iddiasıyla Sıla'nın ifadelerini doğrulayan tanık hakkında suç duyurusunda bulundu.

Abone ol
Abone ol 03 Aralık 2018 23:15

Kanal D, Sıla ve Ahmet Kural arasındaki soruşturma dosyasına giren yeni gelişmeyi izleyicilerine duyurdu. Buna göre Ahmet Kural, ikili arasındaki kavgayı yan binadan duyduğunu ileri süren tanık hakkında suç duyurusunda bulundu.

Şarkıcı Sıla, şiddet gördüğünü ileri sürerek oyuncu Ahmet Kural'dan şikayetçi olmuştu. Suç duyurusunda Sıla'nın avukatı, ikilinin arasındaki kavgayı duyduğunu ileri süren küçük bir kızı da şahit olarak göstermişti.

Bu gelişmenin ardından Ahmet Kural'ın avukatı Yıldız Teknik Üniversitesi'ne başvurarak ses analizinin yapılmasını istedi. Bu başvurunun ardından uzmanlar, Ahmet Kural'ın evinde hem akşam hem de gündüz saatlerinde evde incelemelerde bulundu.

Bu sırada Ahmet Kural'dan hem normal ses tonuyla hem de bağırarak konuşması istendi. Bu testlerin sonunda uzmanlar, Kural ile tanığın evi arasındaki uzaklığın 12,5 metre olduğu seslerin ise 4,9 metreden sonra duyulmadığını tespit etti.

Bu gelişmenin ardından Ahmet Kural'ın avukatı Sıla'nın suç duyurusunda yer alan tanık hakkında suç duyurusunda bulunarak yalan beyanda bulunmakla suçladı.

Ahmet Kural ve Sıla kavgasında yalancı tanık iddiası


Etiketler yalancı tanık
Yorumlar