Anasayfa /  Güncel

Acılı baba bebeğinin tabutunu elinden bırakamadı!

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde meydana gelen tren kazasında eşi ile 10 aylık kızını kaybeden Melih Kurtuluş, cenaze töreninde minik Beren'in tabutunu kendi taşıdı. Güçlükle ayakta duran babayı görenler gözyaşlarını tutamadı.

Abone ol
Abone ol 09 Temmuz 2018 18:21

Tekirdağ'ın Muratlı ile Çorlu ilçeleri arasındaki Sarılar Mahallesi'nde, dün yolcu treninin 5 vagonunun raydan çıkması sonucu meydana gelen kazada 28 yaşındaki Derya Kurtuluş, 10 aylık kızı Beren ile birlikte yaşamını yitirdi.

DHA'nın haberine göre, Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesine yakınlarını ziyarete giden Derya Kurtuluş, Çorlu'daki evine dönmek üzere trene bindi. Kurtuluş ve kızı Beren'in bulunduğu, 12703 No'lu yolcu treninin 5 vagonu, raydan çıkarak, devrildi.

Kazada, Derya Kurtuluş, kızı ile birlikte yaşamını yitirdi. Derya Kurtuluş'un 3 yaşında 'Kemal' adında bir oğlunun bulunduğu, eşi Melih Kurtuluş'un Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Mali Hizmetler Daire Başkanlığı'nda çalıştığı belirtildi. Anne ile kızının cenazesinin bugün Çorlu Garaj Camii'nde ikindi namazının ardından Vakıflar Mahallesi Mezarlığı'nda toprağa verildi. Acılı baba kızının tabutunu kimseye bırakmadı.


Etiketler melih Kurtuluş
Yorumlar