Anasayfa /  Güncel

6 Aralık Çarşamba İstanbul'da okullar tatil mi?

6 Aralık Çarşamba İstanbul'da okullar tatil mi? Meteoroloji İstanbul'a kar yağışı uyarısı yaptı!

Abone ol
Abone ol 06 Aralık 2017 00:52

Yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara'nın doğusu, İç Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun batısı ile Erzurum, Kars, Ardahan, Muş, Diyarbakır, Batman ve Mardin çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Genellikle yağmur ve sağanak şeklinde görülecek olan yağışların, Marmara'nın güneydoğusu, İç Anadolu, Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun kuzeyi ile Afyonkarahisar, Kütahya, Uşak, Isparta ve Malatya çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Yağışların; Batı ve Orta Karadeniz kıyılarında kuvvetli yağmur ve sağanak, Batı Karadeniz'in iç kesimleri ile Ordu ve Giresun'un iç ve yüksek kesimlerinde yoğun kar yağışı şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Peki, 6 Aralık Çarşamba günü İstanbul'da okullar tatil mi? 

Valilikten açıklama var mı? Son dakika bilgileri ve detaylar



haberimizde...Meteoroloji İstanbul'a kar yağışı uyarısı yaptı! Hava sıcaklığı, kuzey iç ve batı bölgelerde hissedilir derecede (6-10 derece) azalacağı tahmin ediliyor. Rüzgarın ise, genellikle kuzey ve kuzeybatı, doğu bölgelerde güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın kuzeyi, Güney Ege kıyıları, Antalya Körfezi, Doğu Akdeniz kıyıları ile Çeşme çevreleirnde yer yer kuvvetli (30-60 km/sa) olarak esmesi bekleniyor. Yağışların; sabah saatlerinde Batı Karadeniz, öğle saatlerinden itibaren Orta Karadeniz kıyılarında kuvvetli yağmur ve sağanak şeklinde olması beklenen yağışların sebep olacağı olumsuzluklara (ani sel, su baskını, ulaşımda aksamalar, vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir. Yağışların; Bolu çevreleri ile Giresun ve Ordu'nun iç ve yüksek kesimlerinde yoğun kar yağışı (20 cm. ve üzeri) şeklinde olması beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara (buzlanma ve don olayı, ulaşımda aksamalar, vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir. Peki, 6 Aralık Çarşamba günü İstanbul'da okullar tatilmi? Valilikten açıklama var mı? Son dakika bilgileri ve detaylar...

İSTANBUL'DA OKULLAR TATİL Mİ?

Yapılan son değerlendirmelere göre; 6 Aralık Çarşamba günü özellikle başta İstanbul Anadolu Yakası olmak üzere İç Anadolu’nun tamamında yoğun kar yağışının hakim olması bekleniyor. Kar yağışları İstanbul, Ankara, Konya, Afyonkarahisar, Eskişehir, Konya, Bursa, Kocaeli, ve Sakarya’da etkili olacak.

Kar yağışı ile birlikte İstanbul ve Ankara için 6 Aralık Çarşamba gününde okulların tatil olup olmayacağını buradan takip edebilirsiniz.


Yorumlar