Anasayfa /  Güncel

2019 yılı en çok kazandıran meslekler hangileri?

2019 yılı itibariyle geleceğin meslekleri olarak ifade edilen bu meslekler daha çok kazanacaklar. İşte o meslek sahipleri ve 2019 çok kazanan meslekler listesi...

Abone ol
Abone ol 25 Ocak 2019 15:43

Türkiye ekonomisinin tüm verileri incelenerek yapılan araştırmalarda, hem geleceğin meslekleri olarak ifade edilebilecek, gün geçtikçe daha da büyük önem arz eden meslekler haline dönüşen bazı meslek gruplarını sizlere aktarıyor olacağız. 2019 çok kazanan meslekler listesi içinde önemli bilgilendirmelere yer verecek, henüz eğitim çağında olan ve bir meslek seçmek durumunda kalacak öğrencilerimiz için de bilgilendirme sağladığımız, 2019 yılı mesleklerine göz atalım:

Bu meslekler 2019 yılında çok kazanacaklar, işte o mesleklerin detayları

Geri dönüşümcülük

İşletmelerin, devletlerin ve vatandaşların; kısacası herkes için son derece önemli noktalardan birisi olan geri dönüşüm işini en iyi şekilde analiz edebilen, fikir çıkartabilen ve çözüm üreten geri dönüşümcülük meslek çalışanlarına 2019 yılında verilen önem artacak ve bu meslekler daha fazla para kazanmaya başlayacaklar. Her geçen yıl, bu meslek sahiplerinin öneminin farkında olmadan artacağına yer veriliyor.

Dijital hastaneler

Mobil cihaz kullanımının artmasıyla, dijital hastane mantığıyla çalışan telefon teknik servisleri ya da elektronik aletler servisleri 2019 yılında daha çok kazanacak meslekler arasında yer alacaklar. Özellikle mobil cihaz kullanım oranlarının buradaki etkisinin göz ardı edilemeyeceği de aşikardır.

İkinci el eşya satışı

İnsanlar artık evlerinde kalabalık, işlevsiz eşyalarını barındırmak istemiyorlar ve elbette bunları evlerinden çıkartıyorlar. Kimi zaman bu eşyalar o kadar az kullanılmış oluyor ki, ikinci el demek bile yanlış hissetirebiliyor. Bu ve benzeri ürünlerin 2019 yılı için satışçıları, çeşitli ticaret yapan meslek sahipleri; bu işlerinden daha kazanacaklar. Elbette bu durumun etkisinde ortaya çıkan şey, ikinci el eşya alış satışının hız kazanabilecek olması.


Yorumlar