Anasayfa /  Güncel

1 Mayıs bankalar açık mı? 1 Mayıs PTT çalışıyor mu?

1 Mayıs bankalar açık mı? 1 Mayıs PTT çalışıyor mu? Onbinlerce kişi bu soruların yanıtlarını aramayı sürdürüyor. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü yarın coşku ve heyecanla kutlanacak. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde hangi kurumların çalışıp çalışmadığı merak ediliyor..

Abone ol
Abone ol 30 Nisan 2019 23:57

1 MAYIS BANKALAR AÇIK MI?



1 Mayıs Emek ve dayanışma Günü'nde en çok merak edilen kurumların başında bankalar geliyor. Her gün yüzbinlerce kişi banka şubelerine giderek işlemlerini gerçekleştiriyor. 1 Mayıs ay başı olduğu için ödemeler ve tahsilatlar için de büyük önem taşıyor. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde bankalar kapalı olacak. Bu nedenle işlemler 2 Mayıs Perşembe günü yapılacak. 2 Mayıs tarihi işleriniz için geç oluyorsa 30 Nisan Salı günü şubelere gidebilirsiniz. Bankaların mobil uygulamaları ve ATM'leri aktif olacak.a Ancak telefon aracılığı ile EFT yapacak olan vatandaşların gönderdikleri paralar 1 sonraki gün sisteme düşecek.

banka ile ilgili görsel sonucu



1 MAYIS PTT AÇIK MI?



1 Mayıs 2019 Çarşamba günü bankalar gibi PTT şubeleri de hizmet vermeyecek. Bankalarda olduğu gibi PTT'lerde de işlemler bankamatiklerden yürüyecek. PTT işlemlerinizi bugün ya da perşembe günü yapabilirsiniz.

ptt ile ilgili görsel sonucu

.

.


Yorumlar