Anasayfa /  Foto Galeri

Gülşen'in transparan sahne kıyafeti geceye damga vurdu!

Pandemi kısıtlamalarının hafifletilmesiyle birlikte ünlü isimler de hayranlarıyla buluşmaya başladı. Gülşen, önceki akşam Alaçatı'daki bir mekanda sahne aldı. Ünlü popçu, şarkıları kadar transparan kıyafetiyle de geceye damga vurdu

Gülşen'in transparan sahne kıyafeti geceye damga vurdu! - Sayfa 1

Ünlü şarkıcı Gülşen, uzun bir aranın ardından Alaçatı'da sevenleriyle buluştu. Ancak şarkıcının, tercih ettiği sahne kıyafeti konseri gölgede bıraktı.

Gülşen'in transparan sahne kıyafeti geceye damga vurdu! - Sayfa 2

Gülşen, şarkılarıyla sevenlerini eğlendirirken, kıyafet tercihiyle de geceye damga vurdu. Ünlü popçu, transparan pantolonun altına siyah iç çamaşırı giydi. Gülşen'in tarzı sosyal medyada da çok konuşuldu.

Şarkıcı fotoğraflarını, "Çok özlemiş, çok özlenmişim." notuyla paylaştı.

Gülşen'in transparan sahne kıyafeti geceye damga vurdu! - Sayfa 3

Transparan pantolonu ile konser veren ünlü şarkıcının sahne tarzı, kısa süre içinde sosyal medyaya damga vurdu. Gülşen'in kıyafetini abartılı bulanların yanı sıra beğenenler de vardı. 

SOSYAL MEDYADA OLAY OLDU
Sosyal medya kullanıcıları Gülşen için, "İç çamaşır ile sahneye çıkmak ne demek?", "Giyinmeyi unutmuş", "Evden plaja diye çıkmış, yolu şaşırmış" yorumlarını yaptı.

Gülşen'in transparan sahne kıyafeti geceye damga vurdu! - Sayfa 4

"NE YAPACAĞIMIZA KARAR VERECEK YAŞTAYIZ"

Gülşen, iki yıl önce de bikini üstüne giydiği parıltılı elbisesiyle gündem olmuştu. O dönem konuyla ilgili açıklama yapan Gülşen, "Özgür bir birey olarak ne giyeceğime ben karar veririm. Gündemimizde kadınların ve erkeklerin yaşadığı ciddi şiddet olayları varken, iki tarafı da birbirinden üstün gösterecek durumların olmaması gerekiyor. Ben de Ozan da bir bireyiz… Ne yapacağımıza karar verecek yaşta ve zekadayız. Özgürlükleri kısıtlayacak her şeyin karşısında olmalıyız." demişti.