Anasayfa /  Foto Galeri

Gülşen iddialı sahne kostümüyle olay oldu! Paylaştıktan sonra sildi

Giydiği kıyafetlerle de olay yaratan ve magazin gündeminden düşmeyen şarkıcı Gülşen, Ankara konserinde göğüs ve bacak dekolteli kıyafeti önce paylaşıp, sonra silmişti. Ünlü şarkıcı söz konusu paylaşımları yanlışlıkla sildiğini söylerken aynı pozları Instagram hesabına tekrar yükledi.

Gülşen iddialı sahne kostümüyle olay oldu! Paylaştıktan sonra sildi - Sayfa 1

Ünlü şarkıcı Gülşen geçtiğimiz aylarda bir konserinde giydiği transparan sahne kıyafetiyle magazin gündemine oturmuştu. Gülşen gelen eleştirelere yanıt vererek "Ne giydiğime, ne düşündüğüme, nasıl yaşamak ve var olmak istediğime sadece ama sadece kendim karar verebilirim" demişti.

Gülşen iddialı sahne kostümüyle olay oldu! Paylaştıktan sonra sildi - Sayfa 2

Önceki akşam Ankara'da konser veren Gülşen, iddialı sahne kıyafetiyle beğeni topladı. Ünlü şarkıcı Instagram'dan paylaştığı konser fotoğraflarını kısa süre sonra sildi.

Gülşen iddialı sahne kostümüyle olay oldu! Paylaştıktan sonra sildi - Sayfa 3

Şarkıcı Gülşen’e takipçileri ‘fotoğrafları neden sildin?’ diye sorunca ünlü şarkıcı bir süre sonra fotoğrafları tekrar paylaştı. Seda Sayan da Gülşen'in fotoğraflarına "Harikasın" yorumu yaptı.

Gülşen iddialı sahne kostümüyle olay oldu! Paylaştıktan sonra sildi - Sayfa 4

AYNI POZLARI YENİDEN YÜKLEDİ
Gülşen'in kareleri yanlışlıkla sildiği ortaya çıktı. Karelerin silinmesinden sonra çıkan haberleri okuyup durumu fark eden şarkıcı, aynı pozları yeniden yükledi.