Anasayfa /  Foto Galeri

Gülşen Bubikoğlu'ndan duygulandıran Cüneyt Arkın paylaşımı! Benim en yakışıklı...

Türk sinemasının efsanelerinden Cüneyt Arkın'dan gelen acı haber, tüm Türkiye'yi yasa boğdu. Bir paylaşımda Yeşilçam'ın yıldızı Gülşen Bubikoğlu'ndan geldi. Ünlü sanatçının Cüneyt Arkın için paylaştığı yazı ise herkesi duygulandırdı. İşte yaptığı paylaşım...

Gülşen Bubikoğlu'ndan duygulandıran Cüneyt Arkın paylaşımı! Benim en yakışıklı... - Sayfa 1

Türk sinemasının efsanelerinden Cüneyt Arkın'dan gelen acı haber, tüm Türkiye'yi yasa boğdu. Pek çok ünlü isim, Arkın ile olan anılarını ve fotoğraflarını sosyal medyadan paylaştı.

Gülşen Bubikoğlu'ndan duygulandıran Cüneyt Arkın paylaşımı! Benim en yakışıklı... - Sayfa 2

Bu paylaşımlar arasında en dikkat çekenlerden biri ise Gülşen Bubikoğlu'ndan geldi. Canikom, Vahşi Gelin, Alev Alev, Ayrı Dünyalar gibi birçok filmde başrolü paylaştığı Cüneyt Arkın için "Benim en yakışıklı partnerim" diyen Bubikoğlu, kaleme aldığı satırlarla yürek sızlattı.

Gülşen Bubikoğlu'ndan duygulandıran Cüneyt Arkın paylaşımı! Benim en yakışıklı... - Sayfa 3

"Benim en yakışıklı partnerim"
Cüneyt Arkın ile siyah-beyaz bir fotoğrafını Instagram hesabında yayınlayan Gülşen Bubikoğlu şunları söyledi:

Gülşen Bubikoğlu'ndan duygulandıran Cüneyt Arkın paylaşımı! Benim en yakışıklı... - Sayfa 4

"Bu sabah aldığım acı haberle göğsüme bir yumruk oturdu. CÜNEYT ARKIN I kaybetmişiz! Sinemanın en güçlü aktörü, sağlığını bedel olarak ödediği, benim en yakışıklı partnerim. Hiçbir şeye odaklanamadan oturduğum yerde kalakaldım. Ne kadar üzgünüm, anlatamam. Canım Betül ve güzel aileye başsağlığı ve sabır diliyorum. Zor kabullenilecek bir kayıp. Huzur içinde uyusun canım dostum."