Anasayfa /  Medya /  Dizi

Gül Masalı 4.Bölüm Ful izle | Gül Masalı 5.Bölüm Fragmanı izle

Gül Masalı 4.Bölüm ATV'de yayınlandıktan sonra internette de yayınlandı. Gül Masalı 4.Bölüm Ful izle. Gül Masalı 5.Bölümde neler olcak? İlginç ayrıntıların olduğu Gül Masalı 5.Bölüm Fragmanı yayınlandı. ATV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Gül Masalı dizisinin yeni bölümü 24 Temmuz Pazar akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle. Gül Masalı 4.Bölüm Ful izle

Abone ol
Abone ol 18 Temmuz 2022 03:23

Gül Masalı 4.Bölüm Ful izle | Gül Masalı 5.Bölüm Fragmanı izle

Başrollerinde Gülper Özdemir ve Erdem Kaynarca gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Gül Masalı 5.Bölümde de ekrana kitleyecek

GÜL MASALI 4.BÖLÜM FUL İZLE

GÜL MASALI YENİ BÖLÜMDE NELER OLDU?

Konakta yaşanan yüzleşme büyük kırılmalara neden olur. Toprak ve Gonca, bir yandan aralarında filizlenen masalsı aşkı yaşatmaya çalışırken, diğer yandan aileleri arasındaki sorunun ne olduğunu da anlamaya çalışırlar.

Halil'in getirdiği bir fotoğraf, Gonca'yla ilgili saklı kalmış bir sırrın daha gün yüzüne çıkmasını sağlar.

Ortaya çıkan bu sır hem Gonca'nın hem de Toprak'ın, geçmişi daha çok irdelemesine yol açar. Gonca, Fatma'dan annesiyle ilgili bilmediklerini öğrenip, onun çektiği acıları daha iyi anlar. Toprak da ailesini karşısına almak pahasına gerçeklerin peşine düşer.

Geçmişin korkularıyla yüzleşen Atabeyler, Gonca'ya karşı daha sinsi planlar yapmaya başlarlar. Ve Gonca, annesinin geçmişinden yeni bir gelecek kurmaya karar verdiği gün, Atabeylerin yaptığı hamleyle büyük bir çıkmazın içine düşer.

GÜL MASALI SON BÖLÜM İZLE

Yorumlar