Anasayfa /  Medya /  Dizi /  Fragman izle

Gül Masalı 14.Bölüm Fragmanı izle | Gül Masalı 14.Bölüm izle

Gül Masalı 14.Bölüm Fragmanı izle. Gül Masalı 14.Bölümde neler olcak? İlginç ayrıntıların olduğu Gül Masalı 14.Bölüm Fragmanı yayınlandı. ATV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Gül Masalı dizisinin yeni bölümü 25 Eylül Pazar akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle. Gül Masalı 14.Bölüm izle

Abone ol
Abone ol 25 Eylül 2022 01:50

Gül Masalı 14.Bölüm Fragmanı izle | Gül Masalı 14.Bölüm izle

Başrollerinde Gülper Özdemir ve Erdem Kaynarca gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Gül Masalı 14.Bölümde de nefes kesecek

GÜL MASALI 14.BÖLÜM İZLE

GÜL MASALI YENİ BÖLÜM ÖZETİ
Yılmaz'ın bıçakladığı Toprak hastaneye yetiştirilir ve hemen ameliyata alınır. Gonca, onun başına gelenlerden dolayı kendisini sorumlu tutmaktadır ve böyle düşünen tek kişi sadece o değildir. Canan da olanlardan ötürü Gonca'yı suçlamaktadır. Kayıplara karışan Yılmaz'ın ise Gonca'nın yakasından düşmeye niyeti yoktur.

Öte yandan Ece, Fuat'ın uzattığı yardım elini kabul etmek zorunda kalsa da onun psikolojik baskısına maruz kalmaktan kendini kurtaramaz. Pınar'ın Canan'dan şikayetçi olması Atabey Konağı'nın sakinlerini huzursuz eder. Canan'ın hapse girme tehlikesiyle karşı karşıya kalması Rıfat'ın Halil'e olan öfkesini büyütür.

Üstelik Fuat, Pınar'la Halil arasındaki ilişkiyle ilgili haberleri abartarak yayınlatınca ortalık iyice karışır. İkinci baharlarını yaşamaya kararlı olan Halil ve Canan bu saldırılara el ele göğüs gererken Rıfat'ın üst üste gelen darbeler karşısında artık dayanacak gücü kalmamıştır. Babalarına destek olmaya karar veren Halil ve Canan, Fuat'a meydan okurlar. Atabeylerden beklenmeyen bu dayanışma ruhunun yaratacağı bedeller ne olacaktır? Toprak, Gonca'yı Yılmaz'dan korumayı başarabilecek midir? Fuat'tan gelen teklifle kafası karışmaya başlayan Ece, Toprak'tan vazgeçmeye razı olacak mıdır?

GÜL MASALI SON BÖLÜM İZLE

Yorumlar