Anasayfa /  Teknoloji

GTA 6 mı çıkıyor? GTA 6 sızıntı videosu doğrulandı!

GTA 6 için sızıntı iddiası doğrulandı! Oyun dünyasının en çok oynanan, takip edilen ve beğenilen serilerinden GTA ile ilgili bomba bir haber geldi. GTA 6'dan olduğu iddia edilen onlarca oynanış videosu internette paylaşıldı. Sızıntı Rockstar tarafından henüz resmen doğrulanmamış olsa da, ünlü oyun muhabiri Jason Schereier iddiaları doğrulayan bir paylaşım yaptı. İşte GTA VI'nın sızdırılan oynanış görüntüleri...

Abone ol
Abone ol 18 Eylül 2022 22:34

Geçtiğimiz aylarda GTA 6 çıkış tarihi, konusu, oyun içi karakterler, harita boyutu, görev süresi ve grafikleri konusunda birçok gelişme gündeme gelmişti.

Bugün ise GTA 6'nın oynanış test videolarının sızdırıldığı iddiası oyun dünyasında büyük yankı uyandırdı.

Ortaya çıkan sızıntı paylaşımları uzun zamandır duyduklarımızı doğrular nitelikte. Buna tekrar Vice City'ye dönüş ve ana karakterlerden birinin kadın olacağı detayları da dahil.

ÜNLÜ MUHABİR İDDİALARI DOĞRULADI

İddialar bir taraftan konuşulmaya devam ederken, oyun basınının en önemli isimlerinden biri olan Jason Schereier sızıntıyı doğruylayan bir tweet attı. Rockstar'daki kaynaklarıyla görüştüğünü belirten Schereier, sızdırılan görüntülerin gerçek olduğunu açıkladı.

Görüntülerin elbette henüz oyunun tam olarak tamamlanmamış hali olduğunu söyleyen Schereier, bu sızıntıyı video oyun tarihindeki en büyük sızıntılardan biri ve Rockstar Games için tam anlamıyla bir kabus olarak nitelendirdi.


GTA 6 NE ZAMAN ÇIKACAK?

 Son sızıntılara baktığımızda, Rockstar ekibinin yaklaşık 8 yıldır (2014'ten beri) bu proje üzerinde çalıştığı ve şimdiye kadarki en büyük kaynak aktarımını buraya yaptığı söyleniyor. Üstelik burada bahsedilen miktar tam 600 milyon dolar.

Oyunun bu yılın sonuna kadar tanıtılacağı belirtiliyor. GTA 6 çıkış tarihi ise 2024'ün son çeyreği olacak. Tabii işler hızlanırsa daha erken de görebiliriz. Fakat Rockstar bunun düşük bir ihtimal olacağını söylüyor.

Oyun hakkında paylaşılan detaylara gelecek olursak, GTA 6'da selefi GTA 5'in tam 5 katı büyüklüğünde bir harita bizleri bekliyor olacak. Hatta bugüne kadar çıkan tüm GTA oyunlarının haritasının toplamını bile geçebileceği söyleniyor.

Yorumlar