Anasayfa /  Ekonomi

Gram altın ne kadar? Çeyrek altın, tam altın kaç TL oldu?

Haftanın dördüncü gününde altın fiyatları ekonomiyi yakından takip edenler tarafından anlık sorgulanıyor. Altın fiyatları dün ons altının etkisiyle düşüş grafiği sergiledi. Peki, bugün çeyrek altın ne kadar, gram altın kaç TL? İşte 25 Kasım 2021 tarihli altın fiyatları..

Abone ol
Abone ol 25 Kasım 2021 09:17

Son haftalardaki rekor yükselişiyle birlikte altın fiyatları bugün son dakika olarak yakından takip ediliyor. Ons altının yükselişi iç piyasadaki altın türlerinin yönünü de yukarı çevirdi. Böylece uzun zamandır düşüş grafiğinde yer alan altın yatırımcısına son haftalarda kazandırdı. Ancak dün öğlen saatlerinden bu yana altın fiyatlarında dalgalanmalar yaşanıyor. Peki, bugün hangi altın türü ne kadar oldu? İşte son dakika altın fiyatları..

GRAM ALTIN BUGÜN NE KADAR?

Güncel verilere göre ons altın bugün bin 792 dolar. İç piyasadaki altın fiyatları da bu oranlarda dengelendi. Geçtiğimiz hafta 500 lirayı aşarak önemli bir kritik eşiği geçen gram altın an itibarıyla 687 liradan işlem görüyor. 

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Çeyrek altın bugün 1000 liranın üzerindeki konumunu korurken 1.187 liradan alınıyor. 25 Kasım'da çeyrek altının satış fiyatı ise 1.132 TL.

YARIM ALTIN NE KADAR?

Yarım altın bugün 2.175 liradan alınıyor, 2.264 liradan satılıyor.

CUMHURİYET ALTINI KAÇ TL?

Son dönemdeki artışlarla birlikte hem 3 bin lira barajını aşan hem de bu seviyelerdeki eşikleri geçen Cumhuriyet altını bugün 4 bin 349 liradan alınırken 4 bin 513 liradan da satışa sunuluyor. 

Yorumlar