Anasayfa /  Foto Galeri

Gözler Kabine Toplantısı'nda! İşte Ramazan Ayı için masadaki yasak, kısıtlama ve ilave tedbirler

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, bugün Beştepe'de toplanacak. Toplantının ana gündemi korona virüsle mücadele. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlık edeceği toplantıda kısıtlamalara ilişkin yeni kararlar alınması bekleniyor. İşte masadaki yasak, kısıtlama ve ilave tedbirlerle ilgili son dakika gelişmesinin tüm detayları...

Gözler Kabine Toplantısı'nda! İşte Ramazan Ayı için masadaki yasak, kısıtlama ve ilave tedbirler - Sayfa 1

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın açıklamalarının ardından Koronavirüs Bilim Kurulu’nun önerilerinin görüşüleceği Kabine toplantısı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında bugün yapılacak

Gözler Kabine Toplantısı'nda! İşte Ramazan Ayı için masadaki yasak, kısıtlama ve ilave tedbirler - Sayfa 2

Ramazan Bayramı’nı da kapsayacak şekilde, sokağa çıkma kısıtlamasının süre ve kapsamının gözden geçirilmesi, yüksek risk grubundaki illerde 8 ve 12. sınıflar haricinde yüz yüze eğitime ara verilmesi, kademeli mesaiye yeniden geçilmesi konuları gündemin önde gelen maddeleri.

Gözler Kabine Toplantısı'nda! İşte Ramazan Ayı için masadaki yasak, kısıtlama ve ilave tedbirler - Sayfa 3

SEYAHAT YASAĞI MASADA 
Ayrıca aşılama oranının yükseltilmesine yönelik yeni tedarik ve uygulama yöntemleri ile başta İstanbul olmak üzere yüksek riskli illerde seyahat yasağı gibi tedbirlerin gündeme gelebileceği belirtiliyor. Alınacak kararlar Kabine toplantısı sonrası Erdoğan tarafından açıklanacak.

Gözler Kabine Toplantısı'nda! İşte Ramazan Ayı için masadaki yasak, kısıtlama ve ilave tedbirler - Sayfa 4

SALGINDA EN ZOR DÖNEM 
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Ramazan ayı tedbirlerinin, 50 bini aşan vaka sayılarının ve olası “tam kapanma”nın ele alındığı Bilim Kurulu toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Koca özetle şu mesajları verdi: