Anasayfa /  Güncel /  Gündem

Gözaltına alınan Gülşen'den özür açıklaması geldi!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Vatan Yerleşkesine gelen Gülşen ifade verdi. Tepki çeken sözlerinin ardından Gülşen, sosyal medyadan özür mesajı yayınladı. İşte detaylar...

Abone ol
Abone ol Editör Mehmet Durna 25 Ağustos 2022 19:31

Dört ay önce konserinde imam hatipliler ile ilgili "İmam hatipte okumuş daha önce kendisi. Sapıklığı oradan geliyor herhalde" sözleri nedeniyle hakkında soruşturma başlatılan şarkıcı Gülşen, İstanbul Beşiktaş'taki evinde gözaltına alındı. Emniyette yaklaşık 4 saat ifade verdikten sonra Gülşen polis ile mevcutlu olarak Çağlayan’da bulunan İstanbul Adalet Sarayı’na getirildi.

Eşi soruları yanıtsız bıraktı
Gülşen Çağlayan’da bulunan İstanbul Adalet Sarayına sevk edilirken, ona eşlik eden eşi Ozan Çolakoğlu ise, emniyet çıkışında görüntülendi. Ozan Çolakoğlu, basın mensuplarının sorularını yanıtsız bırakarak, aracıyla adliyeye doğru hareket etti.

 "Söylemimden rahatsızlık duyan ve incinen herkesten özür diliyorum"
Sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak özür dileyen sanatçı "Uzun yıllardır birlikte çalıştığım çalışma arkadaşlarım ile iş ve çalışma ortamında yapmış olduğum bir espri toplumu kutuplaştırmaya hedefleyen kimseler tarafından öne çıkarılarak yayımlanmıştır. Sözlerim ülkemizdeki kutuplaştırmayı hedefleyen kötü niyetli kimselere malzeme vermiş olmasından dolayı üzgünüm. İnandığım özgürlüğü savunurken eleştirdiğim radikal uca kendimin savrulduğunu görüyorum. Videodaki söylemimden rahatsızlık duyan ve incinen herkesten özür diliyorum. Daha başka bir dil bulmalıydım, bulacağım..." ifadelerini kullandı

MEB'den suç duyurusu
Milli Eğitim Bakanlığı, şarkıcı Gülşen'in imam hatip liselilerle ilgili söylemlerinden dolayı hukuki süreç başlattı. Yapılan açıklamada "Bir şarkıcının, konserinde imam hatip liselerimizi itham ederek bu camiaya yönelik hakaret ve iftira içeren sözlerinden dolayı kendisini kınıyoruz. Bakanlığımızca söz konusu şarkıcının hakaret ve iftira içeren bu sözlerinden dolayı hukuki süreç başlatılmıştır." denildi. 

Yorumlar