Anasayfa /  Spor /  Futbol

Göz Göz Başakşehir'e acımadı! Başakşehir Göztepe maçı özeti ve golleri izle

Göz Göz Başakşehir'e acımadı! Başakşehir Göztepe maçı özeti ve golleri izle... Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Başakşehir sahasında Lig'de kalmaya çalışan Göztepe'yi konuk etti. Süper Lig'in 30.hafta açılış maçında Göztepe etkili futboluyla Medipol Başakşehir'i 2-0 mağlup etti ve kritik bir galibiyete imza attı.

Abone ol
Abone ol 26 Nisan 2019 22:31

Göz Göz Başakşehir'e acımadı! Başakşehir Göztepe maçı özeti ve golleri izle... Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Başakşehir sahasında Lig'de kalmaya çalışan Göztepe'yi konuk etti. Süper Lig'in 30.hafta açılış maçında Göztepe etkili futboluyla  Medipol Başakşehir'i 2-0 mağlup etti ve kritik bir galibiyete imza attı. 

Medipol Başakşehir Göztepe maçı ile Spor Toto Süper Lig’de 30. hafta heyecanı başladı. Hem zirveyi hem de küme düşme hattını yakından ilgilendiren maçta iki ekip de mutlak üç puan hedeflerken sahadan galibiyetle ayrılan ekip 2-0’lık skorla Göztepe oldu. Ligde 8 maçtır kazanamayan, 5 maçtır da gol atamayan Göztepe, 7’de Jerome ve 85’te Deniz Kadah ile üç puana uzandı.

Başakşehir bu sonuçla 62 puanda kaldı ve son beş maçta 10 puan kaybetmiş oldu. Galatasaray deplasmanda Atiker Konyaspor’u mağlup ederse zirvede puanlar eşitlenecek. Göztepe ise kazanarak 30 puana yükseldi ve maç fazlasıyla 15. sıraya çıktı.

 Başakşehir Göztepe maçı özeti ve golleri izle

MAÇTAN DAKİKALAR

7'nci dakikada Göztepe golü buldu. Serdar Gürler'in sol kanattan ceza sahası içine gönderdiği topta Titi'nin topuk pasıyla topu önünde bulan Jerome'un düzgün vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 0-1.



13'üncü dakikada Mossoro'nun pasında ceza sahası yayı üzerinden Robinho'nun etkili şutu auta gitti. 



45'inci dakikada Medipol Başakşehir'in golü VAR kararıyla iptal edildi. Caiçara'nın ara pasında Visca'nın sağ çaprazdan kaleye gönderdiği top ağlarla buluştu ancak gol ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. 



Mücadelenin ilk yarısı Göztepe'nin 1-0'lık üstünlüğüyle sonuçlandı. 



56'ncı dakikada Göztepe kontra atağında Halil ceza sahasına girdi ve şutunu çekti, kaleci Mert'ten dönen topta altıpasa doğru yükselen topa Jerome'un etkisiz kafa vuruşu Mert'te kaldı.



61'inci dakikada İrfan Can rakip ceza sahasına çalımlarla girdi ve içeriye çevirdi, Robinho'nun tek vuruşunda kaleci Beto topu kornere çeldi. 



69'uncu dakikada Napoleoni'nin uzaktan şutu savunmadan sekti ve ters tarafta İrfan'ın önünde kaldı. İrfan'ın sert şutu auta gitti. 



74'üncü dakikada Visca'nın sağ kanattan ortasında Adebayor'un dokunuşuyla top arka direğe doğru açıldı, Napoleoni önünde kalan topa sert vurdu, meşin yuvarlak Beto'da kaldı. 



78'inci dakikada Mahmut'un ceza sahası içine havadan pasında Robinho etkili bir kafa vuruşu yaptı, kaleci Beto topu çizgiden çıkardı. 



85'inci dakikada Göztepe'nin 2'nci golü geldi. Deniz, Serdar Taşçı'ya yapılan baskı sonrası kazanılan topla kendi sahasından rakip ceza sahasına kadar topu sürdü ve etkili bir şutla takımının 2'nci golünü kaydetti: 0-2.



90+1'inci dakikada Tayfur'un pasında ceza sahası sağ çaprazında Deniz'in sert şutu üstten auta gitti.



90+3'üncü dakikada Castro'nun kaleci Mert'le karşı karşıya kaldığı pozisyonda vuruşunda Mert topu uzaklaştırdı.  



Mücadeleyi Göztepe 2-0'lık skorla kazandı.


Yorumlar