Anasayfa /  Medya /  Dizi

GoT 8. sezon 5. yeni bölüm full tek parça izle - Sansürsüz bedava Game of Thrones izle

GoT 8. sezon 5. yeni bölüm full tek parça izle - Sansürsüz bedava  Game of Thrones izle. Her hafta heyecanla beklenen Game of Thrones yeni sezon tüm bölümleri ücretsiz full türkçe dublaj olarak izle. İşte Game of Thrones izle.

Abone ol
Abone ol 13 Mayıs 2019 12:51

GoT 8. sezon 5. yeni bölüm full tek parça izle - Sansürsüz bedava  Game of Thrones izle. Her hafta heyecanla beklenen Game of Thrones yeni sezon tüm bölümleri ücretsiz full türkçe dublaj olarak izle. İşte Game of Thrones izle.

 

Game Of Thrones 8. sezon 5. bölüm fragmanı yayınlandı. GoT'ta kuzeydeki savaşın devam edip etmeyeceği merak ediliyor. Peki Game of Thrones 8. sezon 4. bölüm nasıl izlenir? Dünyaca ünlü dizi Game Of Thrones yeni bölüm fragmanı izle.

Game of Thrones 8. sezon 5. bölüm fragmanı geldi. GoT 4. bölümün yayınlanmasının ardından yeni bölüm fragmanı da seyirciyle buluştu. Sinema ve dizi tarihinin en uzun savaş sahnelerinden birinin yaşandığı dizide heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Peki Game of Thrones 8. sezon 4. bölüm nasıl izlenir? İşte Game of Thrones hakkında merak edilen detaylar…

GAME OF THRONES 8. SEZON 5. BÖLÜM FRAGMANI





 

Game of Thrones 8. sezon 5. bölüm fragmanı da bize yine savaş ile ilgili sahneleri gösteriyor. Jon Snow her zamanki gibi kararlı duruşuyla karşımıza çıkıyor. Ayrıca çeşitli karakterlerin de yine savaşa hazırlandığını görüyoruz. Dizinin sona ermesine sadece iki bölüm kaldığını düşünürsek beşinci bölümün ne kadar önemli olduğunu anlayabiliriz.

Dizinin her bölümü olduğu gibi son yayınlanan dördüncü bölümü de Twitter‘da yoğun ilgi gördü. İzleyiciler yorumlarını hızlıca Twitter üzerinden yaptı. Yapılan yorumlarda dikkat çeken en önemli detay ise bu bölümün beklentiyi karşılamadığı oldu. Birçok Twitter kullanıcısı dördüncü bölüm ile ilgili eleştirilerini paylaştı.

HBO, Game of Thrones 8. sezon 5. bölüm fragmanını dördüncü bölümün hemen ardından yayınladı. Yalnızca iki bölüm kalan dizinin 5. bölümünde neler olacağını 12 Mayıs günü göreceğiz. Ayrıca finalin fragmanını da 12 Mayıs'ta izleyebileceğiz.

GAME OF THRONES 8. SEZON 4. BÖLÜM NASIL İZLENİR?

Game of Thrones’un Türkiye'deki yayın hakları Digiturk'te bulunuyor. Game Of Thrones’un yeni sezonunu izlemek için Digiturk üyesi olmanız gerekiyor. Aşağıdaki linkten üyelik işlemlerinizi yapabilirsiniz.

GAME OF THRONES İZLE

Game of Thrones Özel yayınlarına devam eden Digiturk, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi diziyi ABD ile aynı anda yayına sokacak.






Yorumlar