Anasayfa /  Foto Galeri

Görüntüsü cinsel organa benziyor! Şırdan Canan Karatay'la gündem oldu

Görüntüsü cinsel organa benziyor! Şırdan Canan Karatay'la gündem oldu - Sayfa 1

ADANA'nın meşhur yemeği şırdan dolması bu kez ünlü profesör Canan Karatay'ın önünde görücüye çıktı. Karatay geçer not vermedi ama şırdan muzır görünümü ile merakları cezbetti. ADANA'da ilk kez düzenlenen Sağlık Festivaline karatay diyetiyle bilinen Prof. Dr. Canan Karatay da katıldı. Popstar gibi büyük ilgi gören Canan Karatay, meşhur adana kebabı ve şırdan hakkında açıklamalar yaptı. Adana'nın en önemli yemeği sayılan şırdan dolması, ünlü uzmandan geçer not alamadı. Muzır görünümü ile bilinen şırdan afrodizyak etkisine sahip bir sakatat olarak biliniyor. İşte Canan Karatay'ın açıklamaları ve şırdan hakkında merak edilenler:

Görüntüsü cinsel organa benziyor! Şırdan Canan Karatay'la gündem oldu - Sayfa 2

Adana Valiliği’nin ilk kez düzenlediği Sağlık Festivali, Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde başladı. Festivalin açış törenine Adana Valisi Mahmut Demirtaş ile eşi Beyhan Demirtaş, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ile eşi Zeynep Sözlü, AK Parti Adana Milletvekili Tamer Dağlı, CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, İç Hastalıkları ve Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay, kamu kurum temsilcileri ve çeşitli oda temsilcileri katıldı.

Görüntüsü cinsel organa benziyor! Şırdan Canan Karatay'la gündem oldu - Sayfa 3

Adana kebabı pilavla yemeyin Gazetecilere açıklamalarda bulunan Canan Karatay, Adana kebabının bol kuyrukla yapıldığı için çok lezzetli olduğunu belirtti. Karatay, bu kebabın asla pilav, patates, makarna gibi yiyeceklerin yenmemesi gerektiğini söyledi.

Görüntüsü cinsel organa benziyor! Şırdan Canan Karatay'la gündem oldu - Sayfa 4

Doğal yağlar zayıflatır Doğal yağların kilo verdirdiğini de aktaran Karatay şu bilgileri paylaştı: -"Çok yağlı yemekler yenebilir çünkü yağ kilo verdirir. Yağ bilinenin aksine kilo aldırmaz. Rafine şeker, rafine un, rafine trans yağlar kilo aldırır. Hakiki tereyağı, kuyruk yağı, soğuk sıkım zeytinyağı kilo aldırmaz, karaciğer yağı giderir, Alzheimer önler, kalp hastalığını önler, kanı sulandırır" .