Anasayfa /  Medya

Görevden alınacak AK Parti'lileri açıkladı!

Fatih Portakal, 31 Mart Yerel Seçimleri'ne ilişkin 'Fatih Portakal ile FOX Ana Haber' programında çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

Abone ol
Abone ol 02 Nisan 2019 23:42

FOX Ana Haber sunucu Fatih Portakal, 31 Mart Yerel Seçimleri'ne ilişkin 'Fatih Portakal ile FOX Ana Haber' programında çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

Fatih Portakal, AKP'nin CHP'ye kaybettiği İstanbul ve Ankara'da il başkanlarını süreç bittikten sonra görevden alacağını daha sonra ise kabine değişikliği olacağını söyledi.

Fatih Portakal'ın 31 Mart Yerel Seçim sonuçlarına ilişkin yaptığı değerlendirmeler şöyle:

"İSTANBUL'U KAYBETMEK AKILLARININ UÇLARINDAN BİLE GEÇMİYORDU"

"İstanbul'u kaybetmek akıllarının uçlarından bile geçmiyordu, iktidar partisinin. O kadar çok kendilerine güveniyorlardı. Ne için diye soracak olursanız? Kaynaklar buraya akıtılıyordu. İnsanların mutlu olduğunu düşünüyorlardı.

İHANET ETTİKLERİ ŞEHİR KENDİLERİNİ AFFETMEDİ

Binali Yıldırım gibi bir isimle açık farkla alacaklardı. Sayın Erdoğan da buraya yönelirse o fark daha da artacaktı. Demek ki "ihanet ettikleri" kendileri öyle söylüyor, ben söylemiyorum. İhanet ettikleri şehir, kendilerini affetmedi aslında.

AKP'NİN İSTANBUL VE ANKARA İL BAŞKANLARI GÖREVDEN ALINACAK!

Şimdi bakıyorsunuz İl Başkanı çıkıyor (AKP İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak) hakkıdır ama... Önümüzdeki günlerde durum netleştiğinde İstanbul İl Başkanı da görevde kalmayacak, alınacak. Anladığımız bu. Gelen ufak tefek bilgiler. Ankara İl Başkanı AKP'nin o da. (AKP Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan)

"KABİNEDE DE DEĞİŞİKLİK OLACAK"

Birilerine fatura kesilecek çünkü. Dikkat ederseniz açıklamayı da onlar yapıyor zaten. Belki önümüzdeki günlerde topluma güven vermek için kabinede de değişiklik olacak. Bu da çok fazla konuşuluyor.

Dikkat ederseniz, iktidar partisinin (AKP) hedef gösterdiği yer YSK. Yandaş televizyon ve gazeteleriyle birlikte YSK'yı hedef gösteriyorlar. YSK'nın da görev süresini 1 yıl uzatmışlardı hatırlayacaksınız, yeni yıla girdiğimizde. Çok enterasan günlerden ve süreçlerden geçiyoruz, yaşıyacağız daha bunu çok yaşıyacağız."


Yorumlar