Anasayfa /  Teknoloji

Google ücretsiz internet dağıtıyor ! Google bedava internet nasıl alınır?

Amerikan anonim şirketi Google, ülke ülke gezerek farklı noktalara kurduğu Wi-Fi noktalarından internet dağıtmaya devam ediyor. Kaynak: Google ücretsiz internet dağıtıyor! Google bedava internet nasıl alınır?

Abone ol
Abone ol 15 Şubat 2019 18:47

Google ücretsiz internet dağıtıyor ! Google bedava internet nasıl alınır?Amerikan anonim şirketi Google, ülke ülke gezerek farklı noktalara kurduğu Wi-Fi noktalarından internet dağıtmaya devam ediyor.

Google Station adlı bir projeye başlayan Google, çeşitli ülkelerdeki güvenilirliğini duyurmak amacıyla bedava internet dağıtıyor. İlk olarak Meksika, Tayland ve Hindistan gibi ülkelerde başlatılan Google Station projesininin yeni durağı Filipinler oldu.

Yeni durağının Filipinler olduğunu duyuran Google, bu proje kapsamında ülke geneline yerleştirilecek olan 50 farklı ücretsiz Wi-Fi noktası, Filipinlilere bedava internet dağıtacak.

Ancak her bir kullanıcının bu Wi-Fi noktalarına 30 dakika boyunca bağlı kalabilme şartı getirilmiş. 30 dakika dolduktan sonra, kullanıcıların yeniden giriş yapması gerecek.

30 dakika sınırıyla hem ücretsiz servisin yoğunluktan dolayı çökmesi engellenecek, hem de internet hızını belirli bir seviyede tutacak.

Station projesini Şubat ayının sonuna doğru kullanıma geçeceğini açıklayan Google, bedava internet hizmetini her geçen gün daha da yaygın hale getiriyor.

Station hizmeti şu anda Nijerya, Meksika, Hindistan, Tayland, Filipinler ve Endonezya olmak üzere toplamda 6 ülkede aktif olarak hizmet veriyor.

Bu projenin her geçen gün farklı ülkelere yayılacağı bekleniyor ancak Türkiye'de kullanıp kullanılmayacağı şimdiden merak konusu olmuş durumda.


Yorumlar