Anasayfa /  Foto Galeri

Google Translate'de başlayan aşk hayatını kararttı! Endonezyalı ile evlenmişti...

44 yaşındaki Ahmet Kara, Google Translate aracılığıyla Endonezya'dan bir kadın ile sevgili oldu. Banka kredisiyle Endonezya'ya gidip tanıştığı kadınla evlenen adam 4 ay sonra eşinin onu terk etmesiyle yıkıldı. Kara, şimdi başka biriyle evlenmek için kendisini terk eden Endonezyalı kadınla boşanmanın yollarını arıyor.

Google Translate'de başlayan aşk hayatını kararttı! Endonezyalı ile evlenmişti... - Sayfa 1

Denizli'nin Pamukkale ilçesindeki bir hastanede temizlik görevlisi olan 44 yaşındaki Ahmet Kara, 2018 yılında Endonezya'nın Sumatra Adası'ndaki Riau'nun başkenti Pekanbaru'nun bir köyünde yaşayan 39 yaşındaki Nel Mawati ile tanıştı.  

Google Translate'de başlayan aşk hayatını kararttı! Endonezyalı ile evlenmişti... - Sayfa 2

GOOGLE TRANSLATE İLE İLETİŞİM KURDU

Her ikisi de sadece ana dillerini konuşan Kara ve Mawati, 7 ay boyunca sosyal medya üzerinden Google Translate aracılığıyla iletişim kurdu.

Google Translate'de başlayan aşk hayatını kararttı! Endonezyalı ile evlenmişti... - Sayfa 3

30 BİN LİRA KREDİ ÇEKİP ENDONEZYA'YA GİTTİ

Bir süre sonra Kara ile Bahasa dilini konuşan Mawati, evlenmeye karar verdi. Kara, bankadan 30 bin lira kredi çekip uçakla Endonezya'ya gitti, 13 saat süren yolculuğun sonunda Mawati'nin köyüne ulaştı.

Google Translate'de başlayan aşk hayatını kararttı! Endonezyalı ile evlenmişti... - Sayfa 4

DÜĞÜN MASRAFLARINI MAHALLELİ KARŞILADI

Kara ile Mawati, Endonezya'da dini nikah yaptı. Kara, ailesinden evlilik için onay aldığı Mawati'yi, 2019 yılının Nisan ayında memleketi Denizli'ye getirdi. Burada nikah kıyıp evlenen çiftin düğün masraflarını mahalleli karşıladı.